[Welcome Dest] 巴塞隆拿球迷討論區 (356)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
咪係囉
又唔回防又入唔倒波
咁我寧願佢回防
睇翻對基達菲嗰腳
1.2億把握力射到咁
仲要基達菲又有球一模一樣
心諗人地身價射到咁都冇咁嬲
電話佬成億身價把握力搞到咁
原來戴巴拿今季一場波都未踢過
巴塞版「官媒」《阿斯報》更加不留情面,對巴塞兩將法蘭基迪莊和基沙文大肆抨擊。指出兩人分別坐擁8600萬歐元和1.2億歐元身價,而且已經給予一年時間適應,因此再沒有任何藉口掩飾差勁表現,球會和球迷亦已失去耐性,認為最佳辦法是將兩人貶落後備作為懲罰,甚至如標題所言,改踢B隊出戰預備組賽事。

同在80分鐘被調離陣的法蘭基迪莊,同被狠批得體無完膚。「他的失誤,他的幼稚和不成熟,在禁區內無故撞跌達高南,不能再給予任何藉口」,指出今年1月作客2:2完場前遭愛斯賓奴追平痛失兩分一仗,種下主帥華維迪被辭退禍根,該仗75分鐘領紅牌被逐的迪莊,當時也是流露昨仗一樣的迷失表情,跟2018/19球季帶領阿積士晉身歐聯四強的他簡直判若兩人云云。

睇黎好快會足風拎迪莊去換基迪拉
迪莊ok la
電話佬就
Barcelona were a bit surprised to see how Pjanić arrived at the club. The Bosnian's physical level, to this day, is still not on the level of his teammates. [sport]

最佳收購
咪撚就係
你話重建都唔該用多D潛質新仔丫
死攬影帝又話重建
唉 佢d finishing... 件波衫唔知印邊個了
De jong又唔生性
我覺得
成場波滿場飛走到咁後
然後你只有一次射門機會
射唔撚入有咩咁奇
你試下限住美斯場場只能射一腳吖
其實我都覺 無咩邊個100%轉化到入門
美斯以前大賽都係一半一半
佢每場都機會少
不過機會要自己走出黎
下下Box to box邊有氣
黑色印咗fati
阿斯報係疤官媒?
寫文條友小學畢業?
第三作客?
想印電話/ De jong
第三作客好似係粉紅?
柏度同Carles Perez都有波入
突然覺得迪比係要買
可以把握唔倒
但唔止一兩次啦
就算唔止一兩次把握唔倒都ok
但1.2億播
1.2億
仲要當打即食年紀
唔止一兩次咁miss法
就算怪高文放佢落邊
Finishing 點都唔係幾對得住佢身價
Perez會唔會翻翻嚟
問題係我地需要既係翼鋒 但買左基返黎 焗住佢要打邊
自然就要求佢做翼鋒既野 對佢真係唔公平
最大問題係佢製造唔到機會出黎 踢得大球會正選前鋒 就要求唔同架啦 正如有人餵so9其實都入到波架 但擺係巴塞佢就係進攻黑洞只可以話踢法唔夾
高文同佢 加巴老母 玻璃一齊走反少日就輸波
講錯 黑色果件
原本都仲有啲期待丹

上場之後發現真係要走

但feel倒走完一定冇穿冇爛翻嚟屌打我巴
返黎入少場波就變水貨不了
疤狗已經變左球星黑洞
琴晚睇返亨利 j到出血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞