正式宣佈買PS4慘撚過食屎, 部機2018年就退休

132 回覆
2 Like 48 Dislike
會買既就會買架啦
3千蚊買部主機玩2年 平過你換電話

比起砌Gaming PC 仍然係平
3千蚊買張 1070都未夠啦

利申PC撚

打機永遠最貴係d game
除非二手撚否則pc下下steam sales仲平

1070勁過Scorpio一級, 點比
得罪講句, ps5出個陣硬件分分鐘同1070差唔多level

剩係得張1070 打唔打到機?
會買既就會買架啦

利申PC撚

得罪講句, ps5出個陣硬件分分鐘同1070差唔多level

好有9up feel
先唔講呢個"新聞"已經係成個幾兩個月之前
啲垃圾市場分析師嘅話都好信
班友之前出smartphone嘅時候仲成日分析話遊戲機市場會收皮啦
結果到今日咪仲好地地
樓主做人可唔可以用下個腦 唔好人講乜就信乜
先唔講呢個"新聞"已經係成個幾兩個月之前
啲垃圾市場分析師嘅話都好信
班友之前出smartphone嘅時候仲成日分析話遊戲機市場會收皮啦
結果到今日咪仲好地地

慘在真係大把人信
會買既就會買架啦

利申PC撚

咁電腦呢樣野好多人屋企本身都有部
正常淨係洗錢買張卡就得
會買既就會買架啦

利申PC撚

正常淨係洗錢買張卡就得

公道d講, 都要火牛夾先得
就算ps4 pro性能都差過3年前張gtx970(好似仲係而家steam最多人用個張), 照計ps5差唔多哩個level
d game 都會出ps5 ps4 版架啦一開頭
所以等到佢出左 至 出左一段時間
都唔短日子
又黎世界大戰
有心打機既玩家
家用機 手提機 gaming pc+144hz mon都會有齊架啦
會買既就會買架啦

利申PC撚

正常淨係洗錢買張卡就得

公道d講, 都要火牛夾先得
就算ps4 pro性能都差過3年前張gtx970(好似仲係而家steam最多人用個張), 照計ps5差唔多哩個level

公道d 講 , 火牛夾之外仲要機箱夠大 ,

而家d display 大大張又長 , 個箱冇位分分鐘頂到hdd架
「華爾街」「分析員」「發佈」
呢個風13年收到而家都未見風聲
「華爾街」「分析員」「發佈」
呢個風13年收到而家都未見風聲

每年換唔同人講一次
實有一次中

我夠話sony會結業
每年講一次
到佢結業果下我就係先知
On9post都有人信
信果班真係蠢撚到豬咁

仲話天蝎屌打pro佢唔出新唔得,咪咁on9啦長空,機能根本唔係換機主因,驚機能唔夠人砌就出新機佢食得屎啦,pc一早過左xb1 ps4十幾條街,又唔見佢大叫機能唔夠要出新機,根本pro同天蝎都係愛黎出口術挖掘本世代潛在市場,打後先係收成期邊個會咁撚on9結束自己個王者地位
諗起之前高登有個on9仔
買完ps4之後第二日就大減價
之後話要同其他大減價前買機既'苦主'
去sony到投訴
話人地係有預謀既黑心企業
諗起之前高登有個on9仔
買完ps4之後第二日就大減價
之後話要同其他大減價前買機既'苦主'
去sony到投訴
話人地係有預謀既黑心企業

只係兩個優惠唔同
新抵好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞