正式宣佈買PS4慘撚過食屎, 部機2018年就退休

132 回覆
2 Like 48 Dislike
正式佈買PS5慘撚過食屎, 部機2022年就退休
ps4 pro 機能都未用盡
出部ps5 出黎打自己?
2018年出起碼2020年先會變主流
打算6月買返部pro 玩下
5年差唔多la, pro又唔係新一代
係睇佢玩唔玩到PS4 game咁解
岩岩先買左ps4
一出就買,家下17都成3年
冇所謂
等撚左幾年 都重未出到gvg d fd
其實換機冇乜問題,手提5/6000大把人年年換,問題係佢新機唔比玩舊game
平到咁一年陽不部都冇所謂啦
PS4 pro 有大貨返就同我講呢D, 岩岩買左
PS4先出咗幾年, 仲要市場同對手差咁遠
點會無端端下年又出後繼機, 根本冇需要
ps4 pro 機能都未用盡
出部ps5 出黎打自己?

ps4 pro盡咗啦

咪臭係

都未玩到Crysis3級數既game
PS4先出咗幾年, 仲要市場同對手差咁遠
點會無端端下年又出後繼機, 根本冇需要

應該咁講,主機性能有進步空間,但係遊戲商開發成本會再高咗,如果game數量唔夠或者出得太慢真係得不嘗失
下事實黎既
出得silm版兩三年就出新機
一代ps都係6,7年咁上下
出三四年又出silm版呀咁
不嬲都係咁
況且年尾Xbox 新機 真4k 水冷 有齊
勁過pro 幾倍
新機出頭一年都仲係舊機天下
之後先慢慢淘汰
下事實黎既
出得silm版兩三年就出新機
一代ps都係6,7年咁上下
出三四年又出silm版呀咁
不嬲都係咁
況且年尾Xbox 新機 真4k 水冷 有齊
勁過pro 幾倍
新機出頭一年都仲係舊機天下
之後先慢慢淘汰

Xbox天蠍同PS4 Pro一樣定位,只係比Pro再強D咁解,但唔係咩下世代機
好似上面咁講,而家PS4+Pro賣得好,冇必要為左機能之爭而係Pro出左兩年就黎下一代
而且真係18年出PS5的話,其實反而俾埋籍口M$係2019年出下一代Xbox,甚至老任都可以跟埋整部機能大幅加強既Switch Pro之類(因為Switch同Xbox天蠍都係17年出,19年=兩年後,等同18年=PS4 Pro兩年後)
會買既就會買架啦
3千蚊買部主機玩2年 平過你換電話

比起砌Gaming PC 仍然係平
3千蚊買張 1070都未夠啦

利申PC撚
會買既就會買架啦
3千蚊買部主機玩2年 平過你換電話

比起砌Gaming PC 仍然係平
3千蚊買張 1070都未夠啦

利申PC撚

打機永遠最貴係d game
除非二手撚否則pc下下steam sales仲平
出完ps4 pro
唔夠2年就出ps5 ?

弱智做生意都唔會咁做

好難講
Sony不嬲都弱智
間唔中仲會病發挑戰人類智商既新低點
其實我買新機唔係問題
可唔可以比個方法我處理左部舊機
新ps3扔左係女友屋企已經日日屌9我

我ps3用黎睇碟

ps4睇唔到咩?
無咁多位放

900蚊連game放比人

有人要咩
點解咁多人都真心肯定2018年會出PS5?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞