[推到完場] Apple Special Event Oct.14凌晨一點

6001 回覆
59 Like 28 Dislike
我好似17年頭買。但最近唔知點解跌電都有啲快,諗緊買新機之後7就當後備
both最好
800不過同12差$1600

三四年前嘅gif到今年都仲啱用

預咗畀人插
屌 仲話平左
我掉翻轉,想買12但想要pro隻藍
其實好似最明顯得鏡頭個分別
我都想買256g
想知你點計個64gb既分別係幾多錢 見你列曬式咁型
7用家 老實講face id都好似幾唔錯 但用慣左touch id
「我錯了」有追post都知我成日屌Apple撚鳩用家
你點估到今次又撚多獲 5G5G5G!!
之前個post都講過 年年都例升cpu mon 鏡頭
真係中撚晒
除左5G今年係一鳩樣呀
外型再出兩隻新色轉番做午餐肉連設計都慳番
仲整左個慢叉磁力機背 用黎出昆水產品
兩個字 精彩

但係以上內容只限ip12/12mini/pro!

估唔到今次PRO MAX個鏡頭升級真係好屈
大底(手機界算大)
大光圈
拉打輔助對焦
防振(要專登講通常面真係勁)
加埋AI 同A14配合
估計多年後終於可以再次問鼎番手機界攝影一哥!!!

但詳細有實機再講

最後總結+重點:買iPhone唔係買Pro Max果班我諗真係弱智 Apple明撚你 你又比佢撚喎
但問題係12有新design
11個外形真係買唔落手
買case
Pro 256 512係平600
謝謝巴打
mini又驚電細
12同12pro爭千幾 唔識揀
真係龍友聞相都用相機㗎啦,細sensor 始終有分別
我依家舊電maximum係58% 部機仲要壞壞地
上官網睇 兩部電話用電量一模一樣
普通用家應直接揀12
有女朋友咪買PRO囉
無咪12算
啱,用到就用唔好浪費,同埋唔需要俾錢買自己用唔到既功能同課金俾條基佬舔共
pro 同 max
除咗尺寸 係咪冇分別
「我錯了」有追post都知我成日屌Apple撚鳩用家
你點估到今次又撚多獲 5G5G5G!!
之前個post都講過 年年都例升cpu mon 鏡頭
真係中撚晒
除左5G今年係一鳩樣呀
外型再出兩隻新色轉番做午餐肉連設計都慳番
仲整左個慢叉磁力機背 用黎出昆水產品
兩個字 精彩

但係以上內容只限ip12/12mini/pro!

估唔到今次PRO MAX個鏡頭升級真係好屈
大底(手機界算大)
大光圈
拉打輔助對焦
防振(要專登講通常面真係勁)
加埋AI 同A14配合
估計多年後終於可以再次問鼎番手機界攝影一哥!!!

但詳細有實機再講

最後總結+重點:買iPhone唔係買Pro Max果班我諗真係弱智 Apple明撚你 你又比佢撚喎
老實講句跟機earphone有幾多人用?
earphone加埋隻牛都係三舊水
唔明咁多人話唔跟係搵苯
但係12 128個價揀唔落手......
11 pro 同12 pro好似差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞