[推到完場] Apple Special Event Oct.14凌晨一點

6001 回覆
59 Like 28 Dislike
即係我依加部1+7T係120hz?
即係部McLaren仲可以玩多年
[推到完場] Apple Special Event <Hi, Speed> Oct.14凌晨一點(2)
https://lih.kg/2242103
我11pro 64gb 仲有33gb😂😂😂
有冇試過等送?慢幾多?
8仔64GB上12 256GB
dolby vision 係每個frame 調色
HDR 10 係成條片調色

所以dolby vision jeng 好撚多
就係唔撚夠用
一黎我轉左5g plan幾個月就係為左等12
二黎64gb唔夠用,今次上應該skip埋128直去256
擺明係mmWave天線位啦
香港得sub 6 GHz 所以無
正解
再戰多年
你自己上us網睇啦
得us 係有呢舊野
hk網係無
應該係mmwave 既天線
港版無 唔洗再ff 乜touchid
家下買返11pro好似冇咁嬲
起碼有返個charger
Tim Cook應該想用power Touch ID用黎做平民機(好有機會係傳聞下年4月出既se plus之類 )主打既機就用face id

你見iPad air 4代都係用主打iPad pro既樣,但無faceid 有power Touch ID可以大約估到

想要power Touch ID既朋友可以等埋出年年頭
ching有冇更新ios14
用到不如換電再戰一年算
應該要等人解剖先知
mmwave 香港有分配26GHz/28GHz頻段,但香港太密集難覆蓋,電訊商唔攪住
電量and 容量想upgrade
今次新機要換我想換pro max
但係又有啲想轉會pro max我都係睇中個cam,但又覺得唔會用得曬,其他brand 旗艦平啲,Hz同電mAh又有明確講明幾多,睇咗成個鐘啲嘢又唔講曬,好糾結啊唉
即時取消晒
其實市面上所有買到既機都支援到北斗,只係block左,佢係一粒一買返黎就包哂所有定位系統既晶片
12 128gb vs 12pro 128gb
差$1200唔係多
第三個鏡頭對我黎講唔重要
個4條黑邊會唔會好似11&11pro咁11粗啲?
選擇困難 仲有啲咩決定性嘅差異?除左鏡頭
個牛$149,圍起都有減價架
11咪一樣無touch id, 有機會strong hold 到13
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞