[推到完場] Apple Special Event Oct.14凌晨一點

6001 回覆
59 Like 28 Dislike
有錢佬是直接買的,窮人先睇發佈會
高通驍龍S875於Geekbenck 4 的跑分,單核心為4900,多核心為14000。

蘋果A13,單核心跑分平均為5470,多核心跑分平均為13769。

An狗未出嘅旗艦u跑分只係同舊年蘋果嗰粒差唔多分,用A13嘅 iPhone SE2仲要3千幾就有

如果咁都係垃圾,an狗直程連垃圾都不如

梗係要講 speed 啦,佢哋連車尾燈都見唔到
有touch ID 就狗衝
我估除左lidar,粒a14會再分grade
好耐冇俾人圍想刷存在感
想知重量
冇得連CD機
網上已經爆晒料一樣都係A14, 但12得4gb ram, 12 pro就6gb ram
good morning!! we have invented 3.5mm jack!!!
大家都係6.1吋, 重量應該宦一樣啦
係咪當普通speaker用都會覺得廢?

我又想買fire tv stick
臭閪大哥
點解咁多人想買amazon啲電子垃圾
google home系列都好過佢
apple 次次有新產品發佈都爆曬post洗曬版
android 出旗艦機爆到一個post都唔係好得

都唔知d an狗邊度嚟既自信,捐返入自己老母西啦
an狗成日衝出嚟柒攞架嚟丢

我雙修既,我用android 機真係唔會大聲講
緊張緊張
我會睇無嘢係Pro 閹割咗Pro Max有嘅先決定
我只係用過一次Apple 大機(7 plus)
之後全部都係買細 8, X, 11 Pro
都係鍾意細部啲,大機擺牛仔褲前袋唔係幾舒服

如果12 Pro冇嘢閹割就買12 Pro
如果有啲我想要嘅嘢12 Pro Max先有就 12 Pro Max
apple都幾鍾意藍色
以前XR用藍做宣傳
錶帶深淺鮮藍都出過
今年連watch, iPhone 12都藍埋
因為睇落好平
咪晒錢
Fire tv 4K播唔到apple tv
一直loading 冇反應
明明之前得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞