其實M記d餐盤有冇洗過?

108 回覆
7 Like 0 Dislike
仆街麥當勞最近啲托盤紙好似細張左
遮唔晒個盤
好撚煩

連張紙都要偷工減料
佢老尾
求其抹兩野就算。執盤經常會有汽水茄汁辣醬混合物,浸味聞到都作嘔。
求其抹 未計有時插落個垃圾桶倒垃圾
其實每個月既公休都要大清潔 包括洗餐盤,洗飲品機,洗lobby,洗冰粒機,換濾芯(姐係平時係飲品機果啲免費水),洗廁所,洗廚房,洗爐

仲知乜Q都要洗

利申:前紅牌員工,全部都做過

盤每日都洗
汽水機頭每日都洗

Lobby唔洗講啦
冰粒機一個月一次
F1(汽水機filter)一季一次(唔好屌 跟規定)
廁所每日都洗
廚房 乜爐都每日洗兩次
新地機兩星期一次
水缸一年一次

唔係24小時嘅鋪 的確係乾淨啲

我有時唔忍心你哋用咁污穢嘅盤
我會攞去浸水 用水槍噴噴
有啲crew抺都廢事抹 臭撚到仆街 成陣up味
做過M記表示啲盤搵消毒藥水噴一噴之後抹一抹就會繼續用,雖然我都想抹得乾淨啲但係啲manager會屌你做嘢慢 同埋好心啲人唔好將啲茄汁同其他醬整到成個盤都係,有排抹呀屌你

茄汁我會唧落張紙巾度或者麥樂雞盒蓋
反而kfc啲盤同白「欖」有洗
仲要唔係hea洗
咁多人話做過,係咪真係做過架
晚晚洗都唔知?
做過M記表示啲盤搵消毒藥水噴一噴之後抹一抹就會繼續用,雖然我都想抹得乾淨啲但係啲manager會屌你做嘢慢 同埋好心啲人唔好將啲茄汁同其他醬整到成個盤都係,有排抹呀屌你

茄汁我會唧落張紙巾度或者麥樂雞盒蓋

多謝你如果個個係咁就好 有啲人都唔知點食啲茄汁連盤底都有
晚晚洗都唔知?

未做過夜晚更
其實每個月既公休都要大清潔 包括洗餐盤,洗飲品機,洗lobby,洗冰粒機,換濾芯(姐係平時係飲品機果啲免費水),洗廁所,洗廚房,洗爐

仲知乜Q都要洗

盤每日都洗
汽水機頭每日都洗

Lobby唔洗講啦
冰粒機一個月一次
廁所每日都洗
廚房 乜爐都每日洗兩次
新地機兩星期一次
水缸一年一次

我係24舖呀
晚晚洗都唔知?

未做過夜晚更

有神之水槍噴 幾厚既茄汁都被掃走
利申: 埋左半年鋅
晚晚洗都唔知?

未做過夜晚更

其實夜晚洗果時多數係唔係都搵熱梘水浸住先,一黎去油易洗,二後有d積乾左就咁噴都未必甩,浸左再噴就易好多,快好多
晚晚洗都唔知?

未做過夜晚更

枝槍真係好堅
Btw 我發夢個時聽人地講過 m 記托盤張紙係回收再造紙, 係好污漕嘅, 鐘意落醬落去托盤紙嘅巴絲
Btw 我發夢個時聽人地講過 m 記托盤張紙係回收再造紙, 係好污漕嘅, 鐘意落醬落去托盤紙嘅巴絲

發夢
成疊餐盤 擺埋一齊好撚臭!
一隻隻 分開左俾客 , 臭味無咁勁
就算夜晚洗都無用,你一日內幾撚多個人用過...
去到夜晚已經係N手,不過算啦出去食野邊度會係乾淨

外賣紙袋夠係再造紙啦
我做過 通常係抹 但如果特別污穢係會用超強力水喉洗 其實都係睇條友會點做 重有間間處理手法唔同
多人返就一日洗一次,唔夠人就唔洗洗

仲知乜Q都要洗

盤每日都洗
汽水機頭每日都洗

Lobby唔洗講啦
冰粒機一個月一次
廁所每日都洗
廚房 乜爐都每日洗兩次
新地機兩星期一次
水缸一年一次

真係間間唔同 我嗰間兩日洗一次冰粒機

仲知乜Q都要洗

盤每日都洗
汽水機頭每日都洗

Lobby唔洗講啦
冰粒機一個月一次
廁所每日都洗
廚房 乜爐都每日洗兩次
新地機兩星期一次
水缸一年一次

兩日洗一次真係慘,我地就一個月一次,不過唔係我洗

仲知乜Q都要洗

盤每日都洗
汽水機頭每日都洗

Lobby唔洗講啦
冰粒機一個月一次
廁所每日都洗
廚房 乜爐都每日洗兩次
新地機兩星期一次
水缸一年一次

兩日洗一次真係慘,我地就一個月一次,不過唔係我洗

通常換油洗機啲濕碎野都係男crew做 我嗰間痴線到一個鐘抹幾次地 做到好足 但真心幾乾淨
利申:已炒佢魷魚

仲知乜Q都要洗

盤每日都洗
汽水機頭每日都洗

Lobby唔洗講啦
冰粒機一個月一次
廁所每日都洗
廚房 乜爐都每日洗兩次
新地機兩星期一次
水缸一年一次

我係24舖呀

屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞