Pokemon GO (42) PVP 第4賽季暨萬聖節盃

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
部機飄到的話唔難
我尋日1隻vullaby 1隻trippish
係,裝到雷達就可以唔洗理手下
先睇下蛋位有冇空位,有空位先好打幹部,唔係會拎唔到12km

幅圖介紹個3隻衣家新出黎講比較勁,但睇運孵唔孵到出黎
我用an機玩多,location 熄晒wifi同bluetooth scanning,然後用數據放喺個收得唔太好嘅位置,佢要不斷搵訊號做定位,就會做到自己不斷亂跑

iPhone 有fd住廿幾樓wifi都飄到但我嗰部定過抬油
部機飄到的話唔難
我尋日1隻vullaby 1隻trubbish

Kieng條片真係好震撼 簡直係pogo界張三豐
係 群星向太斗賀壽
Aliluckey 好撚正
神奧石用唔哂係咪扔?
成23粒,減到10粒ok?
ok, 要石果堆得番朝北鼻未出閃
而家完全係練緊點樣打逆風lead咁
用鯉魚龍lead, 打完自爆就打肥大
好睇個趨勢
db打唔贏巨金
waterfall可以

但對肥大又掉轉

我既經驗,如果無肥大,又唔係做lead, db係好少少

近排好少出街玩 難得今日有兩隻閃
我中咗隻雀 但唔夠糖咪又係暫時進唔到
除非再中多幾次冇理由用神糖
打咗10場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞