Pokemon GO (42) PVP 第4賽季暨萬聖節盃

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
係LV

仆街iPhone

唔改啦
打塵lor10 就算0 win 都2000塵wo執到1 win都三千幾塵
屌 ... 如果再maximum cp 真係唔撚想玩 完全係晒人心機
用完幾十萬塵升野 每SET執得果1.2勝
佢開放人50LV 寵一定跟個喎
XL candy unlock寵lv40+
終於翻天覆地改變 之前投資堆PvP寵要斬掉重練了
1500同2500都唔使既
係堆鋼龍撚要瘋狂追上限
笑死
原來50lvl寵可以打1500/2500 GBL,但係唔可以打無限
即係又要升過堆寵
個意思好似唔係咁
好似係話澳洲優先測試所以先ban咗50lv入master league一段時間
個trade distance 去到23號前轉左做50km 即係全香港任trade
咁即係話澳州啲人依然可以用堆50lv寵打GBL
Level 40 Trainers who power up Pokémon past their previous CP maximum will be unable to use those Pokémon in the Master League format for the time being in order to maintain a fair competition.

我睇佢原文係咁寫
剩係ban咗master league
勾魂眼,瑜珈佬重練

皮西,天狗,鋼鳥2500發光
勾魂眼同瑜珈佬高iv 既都可以mega 開圖既
好似話40+LV要用特別糖
如果係真, 唔會用係呢D垃圾吧
LV41+暫時唔可以響master league出場
即係用住響raid有用但pvp冇用果d
你咩rank? 我場場都怪力
我係咪miss左d乜
開放50lv影響咁多
大換位
好多寵要升過
邊度搵番隻0,15,15既水妖
以前有都扔撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞