Pokemon GO (42) PVP 第4賽季暨萬聖節盃

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
你角色幾lv
我都係go裡面 右下角個看看附近嘅團體戰

跟住用藍券去gym到打
回鍋前31
依家36
龍息唔係限定技 依家無左咩
龍息係比人轉左做龍尾一輪,而家又出返,大家都冇錯
想問下宜家睇靚唔靚技有咩網可以睇?
pvpoke
靚技都係指用黎打pvp
thz 巴打
勁果堆bb
升500cp全部要200k dust
就地取材算
Btw請問新季係咪上到r9,10都唔計分,計贏次only?
係 但現在都未知要贏幾多場
唔SHOW分數
壓力細好多
打得多PVP就黎痴線
特別依加新個換人系統, 一係就HI錯寵, 一係就出完技想即換寵果時又禁唔岩位
九月尾回鍋 最近flying cup上埋r9
第一次打成個賽季嚟講我當係超額完成

啱啱玩翻果陣用太古盔甲打r1-6咋陰公

異色
唔知點解打隊長/R出大技有得即刻睇番換寵位, 但係gbl冇
垃圾鳩㩒對戰唔係有elite tm唔會玩
運氣重要過實力,琴日連贏10場,今日連輸10場
點解唔肯同時開2500 premier
對面鬼龍美錄月神,我輸lead仲可以點玩

仲開咩500cup catch cup又要你投資
如果個meta比想像中差/悶真係連elite tm都棄

發洩完
咁你起碼都拎到糖呀
依加新系統,無錯切檔係準左,但出完技想換寵根本睇晤到換寵制係邊,衰撚過以前
唔打pvp嘅話連elite tm都唔需要
想開星塵拎pvp獎勵 係咪開完直接入Pvp版面就得?
唔該哂
一日係咪限打25場?
YES
對戰未出技 cap圖 用紙畫底 cut個8字癃放係果個位

咁就上下兩個位 出完技即換實準

一係係個case度畫兩點 對住2個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞