人民已推翻了政府?吉爾吉斯買票之亂...大選無效、內閣「投降」

115 回覆
70 Like 1 Dislike
成事原因 正苦無錢
事實係侵先係異類
支那祖先係正常政棍 有錢+WFC燒唔到自己就當冇事發生
你點解可以肯定侵落台之後唔會比班政棍引返去“正軌”?
憑實力借返黎點解要還?
去全球化同反中呢啲大勢所趨,事實上南海問題已經係令奧巴馬搞重返亞洲,當日侵上咪一樣大把人估佢會同中國交好做生意,如果美國國策隨時180度改變佢邊有今日呢個地位
我個答案一向係坦克碌豬
有幾多個碌幾多個
碌到美國射戰斧
你想坦克碌豬唔係問題
問題係你想企邊個位?
革命之後新政權一定唔承認中國果堆債
最緊要呢樣, 乜都唔好認
你咁係代表緊你仲對個某D 部門有希望
力架搞重返亞洲都係得個講
個時都話美軍有咩行動一定要經佢落order先得
侵上台直接授權比指揮官自己揸主意
何況直接射戰斧落敘利亞你覺得其他人做到?
無論誰上台,親近俄國、欠債中國的現實,都不會因此改變
中共鎮壓唔會留手

全身而退已經係最好嘅成績
親共等於亡國
港共根本唔係大佬,北方個殖民宗主先係
有得揀我實揀開坦克碌豬個個
保證冇人走到
邊個知,你咪睇落去囉,你問我啲未發生嘅嘢我點答你,我係由美國歷史加依家的反共情緒,加咁多盟友企邊企到硬哂,家陣美國人唔選侵係憎佢,咁侵佢落枱呢?咁最憎係邊個,你堅持話拜登上台就投降比中國我無意見,睇落去囉
力架純粹係弱智外交無能
敘利亞同利比亞都搞到咁點理亞洲
成個國家仲係靠農業
Still have 3 more breathtaking months to go!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞