人民已推翻了政府?吉爾吉斯買票之亂...大選無效、內閣「投降」

115 回覆
70 Like 1 Dislike
講到只有香港範圍內咁,已經完全唔需要考慮中國因素?中國框架下既香港先係現實
唔會,要明白有武力優勢個一方先可以速戰速決,香港個情況要警察罷工/倒戈先做到,但就算發生,最後會見到既係解放軍既坦克。
咁再然後呢?警察打解放軍?
唔係好興話國際戰線?
宜家突然又變左香港範圍中國框架?
有國際線就就唔洗考慮現實環境?連登仔連身處邊個國家都冇辦法承認
推 踢爆港府密謀12人送中  警務人員坐定翼機 監視偷渡艇 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/2234291
香港既最終話事權係北京
立法會可以係深圳開
香港人始終大把人有錢 同資產
有錢條命就貴過人
食黃店唔洗考慮現實環境? 商家佬進口商全部奶共
議會抗爭唔洗考慮現實環境?DQ種票釋法你唔考慮
現實環境叫你唔好反支那做韭菜你又唔做?
你既然要反共點解唔做盡?
香港返送中基本上都係迫緊中共選要攬抄定放手,所以香港啲官up 乜都無人理,包括中共同美國
我地而家都有區會大勝,下年仲有35plus
贏晒啦
唔關架
不過個日販民都有份係立會阻手足入去咁解
關撚票事,黑警棄守擺明就係前朝舊部反cup
前朝收支那貪污被現任總統送入獄
現任收俄國貪污就被前朝推翻

中亞細亞國家內戰或領土戰爭
基本上兩邊都係屎黎
咁咪即係港豬冇能力改變政府
我有冇講錯?
發展黃色經濟圈等於食飯就搞掂
又話難食又話賣得貴
完全唔理點將條供應鏈脫離支共
簡單講句叫你交多份稅黎邊緣化政府都冇人理啦
無錯 實力差距會變成理大圍城既香港版。
攻得入就海陸空圍堵,
攻唔入就 斷水斷電斷糧
中共未必想攬抄,但習總想
之後變人道災難,但冇國家會介入,美國會口頭上屌支那 但唔會出兵。最多美國係南海反圍堵支那。

香港會經歷新疆既事。
咁認好多人向黨安法低頭未?
德國簽名成個星期得萬幾人
屌你港豬唔行多幾步就話鬥黃分化
根本個個都仲係自己世界等死
其實有200萬個人肯企出黎的確可以推翻"香港"
但背後仲有個共產黨
唔想香港變新疆咁咪一開始唔好反共囖
究竟你行出離既原因係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞