人民已推翻了政府?吉爾吉斯買票之亂...大選無效、內閣「投降」

115 回覆
70 Like 1 Dislike
香港人唔行出離係唔會有BNO平權
宜家有啦
可以縮翻入去
不過教育營都黎緊
做盡剩係得學生同低下階層,現實係光復香港冇可能,占中又輸 反送中又輸,依家只係食下黃店?
傻啦, 兩邊都係屎, 其中一邊失勢咪去幫另外一邊.

蘇聯初初解體個時, 俄羅斯聯邦剛剛成立
特種部隊拒絕執行葉爾欽命令 都係因為權力有可能改變
點解可以講到共產黨得一個人咁
係唔係換左維尼大家可以當冇事發生
最重要既反而冇咩人理,上面仲有大大個共產黨,火魔燒地下有咩用
講經咩, 一話解放軍就落黎, 遠至屍徒華, 近至飯民, 一定聽話投降
覺得會放手先搞笑

乖乖地做支那韭菜我都冇咁火
國安法即係攬抄,中共或習近平確認攬抄,咁香港嘅價值無左,咁就問翻一個問題,當日都有人問解放軍入城咁點,你記得答左啲乜嗎?另外唔好睇得呢啲聯署太重要,家陣國際上有邊單係聯署搞出嚟,佢同超市啲顧客意見箱一樣,意義唔大,唔好有大多期望,即係得就算,唔得都可以
簽條毛咩,簽左成年啦
0機會
咁咪攬炒囉,事實上最差情況無出現,香港係最後一根槄草,之後中國形勢急轉直下,家陣習總連紅二代都反哂面
你火唔火都係韭菜,食黃店係一種態度,不含實際作用
宜家盡係邊?
支那祖黎緊極高機會上台
過多幾年又可以當冇事發生
同歸於盡又係錯判現實,香港中國同歸於盡,衰過小學作文
五毛嚟,唔駛咁認真
泛民咪一樣照拉,有咩分別?

不過,個責任推晒落泛民到,自己就真係可以釋懷嘅

再唔係就推埋落班和理非到囉,串佢地淨係識返工,唔敢豁出去,所以香港先變到而家咁,千錯萬錯都係佢地嘅錯,自己個心就即刻舒服晒
做多咗啦
邊個上都唔會有變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞