NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 64

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Ho ball
89-90 28
其實我覺得late call/miss call問題重要D
有時打頭又唔吹,有時就睇實你真係唔入先吹
最後個兩分鐘報告又係無用,檢討完班球證又唔會有事,但係球員屌球證又要罰錢
停得耐觀眾搵過另一樣嘢睇姐 不過今年吸引力係低左
屌球證嗰part 以前睇XXL話係因為Rasheed Wallace而改
係bubble打真係反映咗主客場其實好大影響
一來現場環境, 二來唔駛飛嚟飛去同搭大巴周圍走
見講開球證講兩句姐
覺得依家D球證吹一下個內心都好似好多掙扎咁
有時諗多兩秒就Miss左個時機
搞到又要搵機會補返鑊,整整下就整到成場都好似亂鳩咁黎咁。
第3點你講真?
呢個真,平時一晚屌開7-8條女
而家咁樣真係乜精力都無

湖呢隊波仔如果唔係bubble,first round都過唔到
應該都係唔多夠,可能要加埋你兩個弱智老母同你兩個智章仔先夠贏champ
憑乜?
憑佢係紐約囉
追 Oladipo好過波縮啦, 反正又揀唔到牙ball, 跟住開max續佢又得
其實76肯用pick清big al換到堆射得既返黎仲有得玩 睇好病閪練到d射波出黎
harris最好都清到 但trade唔trade到better option又另一回事
咁快想賣甩鳳凰城
文件話唔介意病閪佢不射, 仲話佢地咁打都咁多勝, 證明有效
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞