NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 64

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
講撚緊個重點係提早離場個少少=唔撚係好大件事
講撚緊種族歧視一個球員based on blm風頭火勢個陣=乜撚事都冇=離場少少又撚點會有任何追究動作呀 點撚會跟進呀?
講撚緊harrell未有第6人一個普通球員被小牛official complain都乜撚事都冇 咁相對地foj又點撚會有事呀?
講佢冇體育精神 ok
但jer撚晒話league點解冇追究冇跟進 咪舉撚埋更serious嘅harrell話你知根撚本係冇可能囉識波帝
我已經投咗降 我已經話咗唔講 我係咪要同你同全波台道歉?
Ai 有d打橫黎講
咁啱我覆你你又咁啱覆上面個巴打啫
忠告 反占都俾啲質素啦
我自問冇盲反佢 如果換住係個後備咁做我都會咁屌 不過既然普遍覺得小問題咁我咪唔講 唔知你信唔信

Btw你可唔可以客氣少少 即使我屌錯人你咁樣講嘢我以為我殺咗你老豆老母
客氣冇問題
btw由上晝睇住一路jer個十秒八秒jer到依家有感而發啫
https://youtu.be/dnk94YHgwK4
蝗今次柒在係個24秒未完,要開多次波
https://youtu.be/_f1QXyoByg0
好似Dirk咁真係得返十令秒就唔會有人理
睇呢到好睇過總決賽
你班反foj撚等多兩場睇佢拎第4冠啦
老老77輸波提早幾秒走,真係好閒. 成日見
不過屌共占,就不妨屌多幾下,大力d
成班隱性沾狗
陰d陰d屌人盲反
又乜撚野反佢奶共但respect佢實力
唔見你地respect個強姦犯生得大隻?
on99
占士又成功炒起話題講真你估佢咁做唔知會引起爭議咩
條友不嬲為咗炒作都無所不用其極架啦, 早走呢D真係碎料
點會冇呀
強姦犯死個時個個喊晒又盛
而家仲係到記念緊wo
你有冇去抽強姦犯件波衫呀?
唔撚係講緊佢
仲有thybulle
dragic呢d傷其實要抖幾耐?
平均13場
咁下季見
佢同BAM都應該出唔到G4
RMBJ G4應該唔會再放軟手腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞