NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 64

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
bam呢下on99傷
Shams Charania (@ShamsCharania) Tweeted:
Heat’s Bam Adebayo upgraded to questionable for Game 4 of NBA Finals vs. Lakers. Goran Dragic is doubtful. https://twitter.com/ShamsCharania/status/1313222978897956872?s=20
questionable之前個status係咩?
upgrade左即係好左定差左
應該係好掛 .差就應該同dragic 一樣係doubtful
講真呢d傷未好得晒佢籃底衝撞咁多
dh爆佢兩野已經要換走
但唔出就好難贏,唔計陰謀論黎講上場係 lbj 同ad 太多失誤再加要jb 超水準發揮先得。 熱火要連贏3場先champ 到,冇adebayo 既話 jb 真係場場40+或者有第二個人出黎同jb 係咁拎分先得。
所以熱火想贏基本上一定再出佢先得。
屌你老母關你撚事咩
迷邊撚隊咁撚巴閉呀?
公海你一個人?
躝返自己狗竇啦
計埋陰謀論既話
係點計?

Ad 共狗 故意放心
Jb 故意落力打?
球證做野?
應該係好掛 .差就應該同dragic 一樣係doubtful
講真呢d傷未好得晒佢籃底衝撞咁多
dh爆佢兩野已經要換走
但唔出就好難贏,唔計陰謀論黎講上場係 lbj 同ad 太多失誤再加要jb 超水準發揮先得。 熱火要連贏3場先champ 到,冇adebayo 既話 jb 真係場場40+或者有第二個人出黎同jb 係咁拎分先得。
所以熱火想贏基本上一定再出佢先得。
計埋陰謀論既話
係點計?

Ad 共狗 故意放水?
Jb 故意落力打?
球證做野?
D 人好鐘意拎陰謀論黎講,我先講唔計姐,廢事有人嘈,唔洗一聽到陰謀論就起晒鋼
只係覺得你句: 唔計陰謀論,出於政治正確而講
唔洗下下帶頭盔,呢到唔係cctoy
我係見d 人下下拎陰謀論黎講,唔想正常討論都嘈有冇陰謀論。
神呀 我願意用奶共沾對腳去換jb帶領熱火攞冠
唔夠既話 請你將奶共沾成個帶走
講到咁易操控就唔會俾鹿輸啦
The New York Knicks are more likely to pursue a trade for Victor Oladipo than Chris Paul, league officials told Marc Berman of the New York Post.
誘因絕對有既,唔需要再重覆牙媽係女人既野
呢家講緊既係用咩手段
所以咪要輸嚟救少少
當然班球員就真係想贏既不過當中聯盟介入就實有架啦
如果真係3-0搵鬼睇咩
湖迷都淨係臨尾開嚟睇頒獎個刻算啦
搞得bubble預咗收視低 不過最大原因應該都係球證尺度問題 近幾年罰球大戰真係令好多人頂唔緊
睇下八九年前嘅季候賽真係唔係咁樣銀上位之後
再唔夠既 帶走埋佢個大麻仔 為民除害
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞