牛肉邊爐除左616仲有邊間又黃又正

233 回覆
25 Like 5 Dislike
19年
最好任食有和牛tim啦
最撚抵屌
銅鑼灣十下
MouMou club
去過荃灣 尖咀 太子分店
得太子嗰間要用we7 scan code入單
真係要同佢反映下
就算用唔用we7 佢個濕鳩system都好難用
成日彈返去home screen一啲都唔好用

好心無見過嗰啲話唔信咪算 又要屈毛
利申無圖 去過會知我所言非虛
自己落前面啲人講嘅分店睇下先啦
未見過就亂鳩咁屈毛
你話一個半個就五毛pr
成堆人咁講你又點計
新蒲崗 天后 太子(我自己去過)都有呢個情況
你咁實牙實齒咪去上面其中一間分店食下囉
講真有啲黃店都收支那寶啦
而家唔係話616藍 只係話佢個system又we7又殘體
講事實又五毛?

利申 食過太子分店兩次 前後隔咗一段時間
最近食一樣係咁 無特登影相
會同616反映
佢好似收咗人錢咁
乜嘢都要拉落去龍門渣哥嗰度
去過新蒲崗一次 真係無用we7落單
如果真係好似你咁講 咁係咩驅使你繼續食? 你完全無懷疑?
上面有人話we7同line都得
但我經驗係line都唔得 焗住用we7
嗰下純粹覺得入咗去坐定咗唔好意思走人
加上喺第一次食嗰間前食過尖沙咀正正常常用pad落
點知隔咗排嚟第二次都係咁
如果你已經唔記得當初喺為咩而行出嚟,當初喺為咩而憤怒,就入嚟睇下條片

【自由之歌】有個香港人無收錢整咗條咁嘅片出嚟
https://lih.kg/2224648
堅韓牛,韓燒加火鍋放題
得wechat先scan到qr code咩
垃圾到仆街 大家唔好中伏
藍到黑 咪食啦屌
到底牛大人 黃定藍 見勁多人食
連支聯會都有推薦會員食
聽聞616間間都有唔同老細管 似特許經營囉?
所有有紅底老細都唔出奇
的確係有部分分店用we7落單
北角太子
饅頭張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞