牛肉邊爐除左616仲有邊間又黃又正

233 回覆
25 Like 5 Dislike
你食屎啦
前排食完太子616
係用qr code落單
掃完果陣,有個大陸系統要人申請先可以落
即刻燥燥地
重要整左最少5分鐘先有驗證碼
咁就俾左個電話大陸系統了
我同朋友兩個都係咁
On9 616根本係藍
佢幾個老闆同十二味麻辣小當家同一個黎
一邊屌你暴徒搞事 然後叫員工扮黃
做過616銅鑼灣老店全部都知
落場食飯都係係十二味炒完攞過黎食
黃乜撚
全部食材又係大陸野 餐具又叫員工幫手淘寶
有間中環新開都唔錯
Big JJ
有匙抦食
人均$350 左右
留名
佢係用qr code 開網頁落單既,
冇人叫你開wechat 用架
爆多d
認同食物Ok 但黃咩
[核彈]616同locobike係同一個腦細?!
https://lih.kg/1874686
[核彈]616同locobike係同一個腦細?!
https://lih.kg/1874686

條友似9up
sorry我食過一次真係不敢苟同但啲海鮮同刺身食又幾好嘅,不過身為食肉獸又唔多好海鮮嘅我唔會好想食多次。
有無又黃又有波睇
ching我撐你其實最失望係佢講到啲牛係靚牛咁,但食落又唔覺,搞到個落差好大好失望但見到其他fd食海鮮剌身食得好開心我都廢事講咩了
不過啲刺身幾正下就真
牛涮鍋
jk d牛唔錯 但海鮮同醬油鮑先係重點
你老母都係紅底 9up唔駛本
冇咩嘢爆 佢地間唔中先落舖
不過幾個老闆係藍同紅色資本姐
你見佢616同十二味咁多分店就知
佢唔扮黃蝕到佢仆街
不過員工多數係黃囉
公司政策都唔算好刻薄
起碼正常收工同放飯好多餸食
因為係十二味攞過黎 然後自己廚房又會炒幾個餸

除左小店之外基本上所有好多分店 5間以上嘅
多數係藍 你小老闆邊有咁多錢
知唔知run一間餐廳幾錢一個月 又唔係個個月都穩賺
不過香港人唔會思考咁多 剩係會睇到自己想睇嘅嘢
佢地肯做下樣都好過美心咁講到明藍啦
但我見留言個個講到藍底老闆再世潘安咁先講句
事實上佢政策好過某啲港資西老闆
屌你老母啦食過, 條柒你就食過
十下
點解咁多人負評
7月頭食過天后果間616,同你體驗一樣
即刻唔敢再食。。
落單介面係簡體
定係我地唔好彩 係咪咁岩d tablet壞左
上尚下夏定尚上夏下
尖沙咀
佢其中一種肉
肉味濃同有咬口

人均真係好睇你大唔大食
因為佢每份肉真係好少
我諗人均大慨300到
想幫佢講句說話。。
7月頭食過天后果間
但唔係用we7,其實係個qr code連左去一個落單平台
你用Facebook scan都得
但個版面真係簡體字黎
我同朋友都呆左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞