你班lihk仔做咩激嬲人呀

339 回覆
6 Like 151 Dislike
十幾廿歲人仲成個初中生咁
睇到就想作嘔
搞笑又唔得,講野又唔掂,技術又廢,樣又麻麻,視野又窄⋯⋯
冇樣長處就唔好亂拍片獻醜la
乜水黎
你照下鏡咪知自己有幾垃圾囉
垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾
仲有人提起你應該開心啦 仲扑住出黎柒
利申:你邊撚位

喂大佬啊 話你d片真係低質你又接受唔到
口才你又無 創意你又無 仲夠膽一包薯片出幾條片 淨係識抽撚埋d小學雞水 全youtuber最撚低質非你莫屬

喂大佬啊 話你d片真係低質你又接受唔到
口才你又無 創意你又無 仲夠膽一包薯片出幾條片 淨係識抽撚埋d小學雞水 全youtuber最撚低質非你莫屬

啱啱去佢ig睇 d自拍影到以為自己好靚仔好得意咁
I don't know him
個mk仔係邊位
依個post d人耶蘇都唔識
幾時收皮
個名聽都未撚聽過
講真唔知邊個

但係同我睇清楚
你係高質唔會紅唔起
你係有禮唔會逐個回咁小氣
留名
呢個邊撚個黎, 做乜鳩
阿聲邊撚個黎???
屌那星 我就識姐

D comment好撚好笑
清一色係圍爐幫佢打飛機
你話佢無del haters comment都唔撚信
人起朵佢起朵
Who fuckin care
又想學大j咁借高登上位?
認真答果個咩阿sing點解咁垃圾, 點解紅唔起
同哂所有youtuber講

唔好成日活喺自己世界同小圈子入面 諗下其實觀眾想睇d乜
唔係on99咁笑一餐就好睇
唔好自視過高 其實你地真係冇乜人識
唔好粗製濫造乜撚都拍 俾d誠意諗過plan過先好拍
無爬文爭啲以為自己岩岩出冊
利申 未睇過佢d片
條友真係勁撚柒
批評佢d唔好睇就屈人係hater
咁事實係垃圾呀
想做公眾人物又唔想接受批評
成大堆垃圾香港youtuber裏面最憎呢條友同J
條友真係勁撚柒
批評佢d片唔好睇就屈人係hater
咁事實係垃圾呀
想做公眾人物又唔想接受批評
成大堆垃圾香港youtuber裏面最憎呢條友同大J
同果個咩伍妞有咩乜鳩同Ken Yau一樣都係狗公黎 不過無咁煩
果個伍妞乜鳩果個佢直接send條channel比我睇我先知佢係YouTube爬
佢真係又樣衰又有自信
利申 已經block鳩哂佢地d Facebook
媽呀 好撚柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞