你班lihk仔做咩激嬲人呀

339 回覆
6 Like 151 Dislike
好心啦 做得半個公眾人物就咪撚咁撚幼稚啦
就呢段野都睇到你有幾mk啦
幾歲呀 拍幾條片啲post個口吻講到自己十大傑青咁
仲成個中學mk仔咁叫人出黎睇下咩料 照你咁話齋阿sa洗唔洗出聲明 搵哂多位有係網上面話佢黑鮑出黎驗下邊個黑啲呀?
你係知人地對你有意見既就成熟啲改善下自己啦屌
出黎睇下有咩料喎 我屌

阿sa
笑撚死
認真未聽過,有聽過我死全家
真心邊個黎
啊聲?乜水啊
好心啦 做得半個公眾人物就咪撚咁撚幼稚啦
就呢段野都睇到你有幾mk啦
幾歲呀 拍幾條片啲post個口吻講到自己十大傑青咁
仲成個中學mk仔咁叫人出黎睇下咩料 照你咁話齋阿sa洗唔洗出聲明 搵哂多位有係網上面話佢黑鮑出黎驗下邊個黑啲呀?
你係知人地對你有意見既就成熟啲改善下自己啦屌
出黎睇下有咩料喎 我屌

阿sa

呀嬌先岩 食住飯打 打錯 唔好意思
自食一打膠
冇人識你呀
呀聲?叫呀柒啦
人叫524你叫524
人哋一首廚房佬紅過你條蛋散過億倍
你條撚樣返鄉下幫紅過你嗰個524含忍啦柒頭屌喇星
再回應多一次啦呀聲
乜水黎
悉尼老鼠
我驚你出到黎淆到碌柒咁咋
我請10個人返黎,每人50萬演出費係咪俾得起
邊個黎
之前高登有個post講咩五餅二魚,1包薯片分10條片拍,笑撚死

youtuber 清泉

ben哥如果係真人管理ac, 咁佢真係好高IQ

Ben哥近排真係急速成長

ben gor真係抽水王
不如搵條友問下價睇下條友咩料 咁撚大方起碼萬萬聲啦
之前高登有個post講咩五餅二魚,1包薯片分10條片拍,笑撚死

youtuber 清泉

ben哥如果係真人管理ac, 咁佢真係好高IQ

Ben哥近排真係急速成長

屌ben哥又幾好笑
係咪之前上過馬田個食飯台條垃圾
仲喺度話啲人屌鳩佢冇point嘛
https://youtu.be/w3-ksztG1f8

媽 我上左YouTube
Del咗post
ben哥先正
Del咗post

屌佢柒到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞