你班lihk仔做咩激嬲人呀

339 回覆
6 Like 151 Dislike
唔係你開post 都唔知有個咁既人
呢啲垃圾由佢冇人理都自動收皮啦
懷疑樓主係打手
WFC
真心唔知佢乜水
九龍新界無得避啦
0人看到這則帖子
年。初肆
邊撚個 走啦連屌都費事呀
關我鬼事
借高登直線上位
邊撚個黎呀?
邊個黎
有無相睇下?
乜水 邊個巴打咁得閒屌佢
講真 唔好下下用hater呢個字啦 邊到有人hate你姐 睇到自己咁重要咁 其實大多數人都係覺得你d片唔好睇所以先笑你姐

D片有咩問題?首先圍威喂啦 其實圍威喂本身無咩問題 個問題係你地係成團人拍埋一模一樣既野 咩辣面呀 怪味糖呀 做咩姐

另外既問題係 你d片唔突出 但又要比人感覺到 你係覺得自己d片係好有心機好高質 講真 心機就真係唔會話你無 都睇得出你有心拍 但真係無天份囉 d內容完全無信息帶到比人 有條片係講whatsapp戴綠帽果件事 真係眼高手低 好小學雞風格 好夾硬

最後 唔好問我點解唔中意睇又講得出咁多 其實好多時你d view數唔係真係代表d人中意睇 好多時都係好多好似我呢d人 覺得無聊禁入去睇下 睇幾眼就走架咋 我地真係唔係hater呀 你未夠班有hater呀
老實講 係佢果堆youtuber 之中佢真係最垃圾果個
講真 唔好下下用hater呢個字啦 邊到有人hate你姐 睇到自己咁重要咁 其實大多數人都係覺得你d片唔好睇所以先笑你姐

D片有咩問題?首先圍威喂啦 其實圍威喂本身無咩問題 個問題係你地係成團人拍埋一模一樣既野 咩辣面呀 怪味糖呀 做咩姐

另外既問題係 你d片唔突出 但又要比人感覺到 你係覺得自己d片係好有心機好高質 講真 心機就真係唔會話你無 都睇得出你有心拍 但真係無天份囉 d內容完全無信息帶到比人 有條片係講whatsapp戴綠帽果件事 真係眼高手低 好小學雞風格 好夾硬

最後 唔好問我點解唔中意睇又講得出咁多 其實好多時你d view數唔係真係代表d人中意睇 好多時都係好多好似我呢d人 覺得無聊禁入去睇下 睇幾眼就走架咋 我地真係唔係hater呀 你未夠班有hater呀

細聲啲啦陣間人哋又嬲啦

批評都接受唔到
老實講 係佢果堆youtuber 之中佢真係最垃圾果個

佢果班低質youtuber 都叫會轉下題材
但佢一包麵玩7集真係好on9
利申無睇過佢地d片
突然上utube搵係乜水
D片弱智程度,真係第一次睇片睇到隔住個mon都覺得尷尬
特登上utube搵係乜水
D片弱智程度,真係第一次睇片睇到隔住個mon都覺得尷尬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞