[漫畫] 水原千鶴暨出租女友討論區 (4)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
我就p牌加cd-rom 加潛水 但係都忍唔住出黎講一兩句 你話你打英文快啲 話人地打日文得點解你打英文唔得 打英文唔係唔得 但係一黎你要明本來個討論區都係用緊中文溝通緊 你打字快啲慢啲關我春事咩 打中文慢咪好似我咁唔出聲咪算囉 其次 退一萬步講 你啲英文睇到小弟好頭痛 你基本上每個回覆都有grammatical mistakes 你英文唔係好嘅就不如唔好打字算啦
啫係譬如你黎句要I have said that
is 又跟 problems
你前面個reply仲串人your english
我真係haha
比巴打屌完你引戰仲扮理性討論之後就發癲
大佬 大家都係上黎討論下po下j圖尋下歡樂啫
你要癲嘅咪自己開個rental girlfriend english diacussion forum(1)囉 無人阻你架wo
ok 真係癲嘅 attention seeker
sorry各位巴打 我唔應該帶翻起個話題
你連我嘅任何一個point 都無回覆到然後話我無point 我先唔會你咁係度瘋狂引戰污染黎個po 覆埋黎個我潛翻先 雖然你黎啲癲狗應該又會繼續吠以為自己好威你除左引戰有咩識
唔好成日以為自己係啲咩大人物 邊個得閒慢慢開追故起底睇你 戇鳩鳩
*cares
做乜撚嘢啫
究竟發生咩事,完全跟唔到

我少入動物台,有冇人講下佢係咪知名會員嚟
針你做乜
識你老鼠咩
奇奇怪怪咁
唔識又點會針你
大家都對事唔對人,
不如你反省吓自己先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞