香港人真係好唔識得種族歧視嘅問題

248 回覆
2775 Like 75 Dislike
唔係種族歧視
真係唔知咩問題
坊間有批評信
但同時有讚揚信啵

唔通港台只係選擇性睇信?
定用人為親?咁計公職行為失當,定係其實有舞弊呀?
不過睇黎冇咁複雜
應該只係種族歧視
黃與唔黃係無客觀標準,你只會跌落政治泥槳摔角
但種族問題就係非常清晰地見到香港政府點樣歧視少數族裔
利人他人種族身份黎大作文章以得到自身利益,一來不道德,二來呢種先係真正既種族歧視。真係有人信左呢啲野就真係有可能搞到社會分裂,族群關係緊張,外國信左又真係有可能用左一種錯既眼光去看特香港既社會問題,只會越搞越唔清楚。最嚴重既情況係,外國媒體發現所謂既種族問題係做假既,只係用黎攞到政治上既得益時,外國會點睇香港人?香港人既形像同公信力一定受損,同時都比其他敵對勢力(eg.支共)攞黎大肆炒作,最後仆街既只會係我地。
佢延長既原因明顯因為政治打壓,因為佢講事實逼到政府出下三流手段,單單呢點已經足夠發大黎搞
屌你老母製造社會分裂
唔製造佢都本身裂嘅啦,一日無平等對待一日都唔會有完整社會
支共大造種族文章?我都想睇下佢份文章,睇吓點解釋維吾爾族同蒙古人嘅種族權利
係要煲大佢, 但唔好唔記得當街跪頸殺人單野都係南亞人
有D自稱人道嘅政府到而家都唔做野係咩原因, 大家都知
你可以屌我老母,可以不滿我可以隨便屌柒我,我只係講左個嚴重性出黎。
樓主都唔知係咪兩毛喺度帶風向
陰公豬無人明你
乖 幫你推下
溫馨提示 唔洗夾硬同人討論
國際線!!!
佢價值觀好恐怖
你不如都講下有咩見解
同意
估都係個種,因為敵人好邪惡,所以我地都要用同樣甚至更邪惡既方法去對付之類既思想
都唔代表乜都可以入種族數
有多d證據先會好d
明明大家都心平氣和一齊傾下討論下
總係有人就咁一句冇人明樓主以為好有說服力
點解政治野就覺得唔洗搞咁
乜野泥槳摔角
咁做同外國左膠無乜分別
左膠係盲信歧視真係好嚴重,算做無知,但樓主宜家係惡意操控發大種族問題黎意圖得到自身政治利益,嚴重得多
種族卡唔係危險手段 係代玩種族卡先係 佢地自己人出聲就得
屌 呢d好易出事
變文革亂屈人
咪係 搬人地上台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞