LG電子垃圾,一個月就壞,行貨冇保養

329 回覆
147 Like 16 Dislike
佢個cs廢撚到仆街 初初打去都ok 都會跟下啲野

之後過左一星期 冇任何update 就打去問 次次都叫我留電話 但冇人打返俾我 好啦 可能武肺問題人手唔夠 我都好聲好氣咁打返去問

仆佢個街 原來佢地係根本唔撚會覆個客 前後留左十次電話(我數住) 冇一次會打返俾我 次次都係要我打去追

之後我有一日寫定講稿 一有人聽我就問幾時有人嚟整我部電視 已經等左一個月 之後佢叫我留電話 話再覆我 之後我開始喪屌佢(冇粗口 因為講粗口佢可以cut線) 屌撚左一個鐘屌撚到佢個腦hang撚晒機 之後佢話forward case俾再上級

過兩日真係有人打返俾我 我理撚得果個係咪佢上司 用返同一個講稿再屌撚多佢一個鐘 當出氣

唔好屌我閪客 你地反省下自己cs有幾廢先 好聲好氣當我on9 係要屌先有反應 屌你老母
放心啦, 香港所有行貨都一樣
Sony客服都係一擔擔,電話長期唔通,email等成個禮拜先覆,覆覆下冇再跟進,想confirm下部電視係咪有瑕疵都唔得
勁快打柴
咁我算好彩
二月買左部55'' Um7600
so far未有任何問題

反而對上一部Samsung
一年左右就有黑色印

btw magic remote幾好用

你知唔知點解保養3年?
2年後你訂既零件就會到
洗衣機洗爛晒d衫
dllm lg
買過g2 同v10到而家都未壞
G4 用左半年燒底板
之前個LG 42LS5600 電視, 用6年先壞.
公司MON 用LG 22MP48, 幾年都冇壞.

係電話完全唔更新個firmware, 廢撚到.
LG 最好果樣應該係燒碟機.
去佢舖頭宣傳,等人唔好買
LG DLLM
我隻UL750一買返黎燒火牛
但係有上門保
幫check埋算係咁
個POST好撚好笑
總會有人話自己無事合理化苦主遇到嘅問題
LG不了
好似中國人話自己好自由咁
你個名
LG煎蛋手機
但真係好正好想要

mon依d野每年出貨咁少 零件係一定唔會有stock 要訂好正常 師傅上黎係同你檢查咩壞 你覺得要帶咩架生 主要係cs7啫
唔報海關同消委會點幫你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞