LG電子垃圾,一個月就壞,行貨冇保養

329 回覆
147 Like 16 Dislike
https://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?fid=77&tid=2572678&page=1
事源部電視買在兩個星期就壞,於事就打電話找LG上門維修,但師父上到門就話無零件修理,要訂零件,自此之後等左兩個星期都無任何回覆,我打電話去客服又話零件不知何時才訂倒,不斷拖延,LG如此垃圾售後服務,奉勸買LG産品的網友要想清楚!佢地既産品有保養等同無保養…

同我經歷一撚樣
上個月買左個LG mon,一個月未到就壞撚左。
叫人黎整係爽手阿,第日就有個人上黎。
結果個師傅乜鳩都唔帶,求期拎兩條電線上黎就算。
試一大輪話整唔到,要訂零件,訂幾耐又唔肯講。
打上去CS就想耍走我,死口話唔知訂幾耐。
屌完一大輪就話最少兩星期,最耐唔知。
食屎啦LG電子垃圾
係咪要等你幾個月求你整[url][/url]阿仆街
屌係老母LG HONG KONG
今日開始一日一推狙擊你
個cs整黎撚客
電視 只買SONY
LG 啲野,係投胎轉世都要記得唔好用。
Sony / Panasonic 首選。
我個係電腦mon
早知買Samsung
買過一次電話 之後不了
電話好耐冇見過有人用
屌你老母洗唔洗跪係度求你阿 LG
我日日狙擊你阿LG HONG KONG
你搞幾耐我屌你幾耐
笑撚死係味打去維修電話話線路繁忙陣間打比你 跟住冇人搵你
@娜
無左 apple 條大水喉射住
依間公司D服務只會更加削
係阿,留個電話同你聯誼約食飯咩
mon保養都有3年就知好難壞
結果都係唔肯整
L豬堅係攞命,之前3部電話最耐嗰部唔夠一年壞,真係屌佢老味
我同你個case 好似 不過我係有人上門睇完話換隻新比我 跟住冇左件事 等左2個月都黎
LG 產品中係得牙膏又平又好用
一早BL左
先生我地依家線路繁忙唔該留個電話陣間會有技術部同事打番比你
我屋企兩隻 LG mon 都用左四年, 乜事都無, 無籍口換 Samsung G9 ...
牙膏係乜
LG我屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞