潘太拒絕接受Now訪問,原因係Now用民賤聯主持

446 回覆
2314 Like 37 Dislike
其實都黎到呢個地步都唔使再就住就住
應該直接公開屌林鄭擺佢上枱
立刻變黃
潘太以今時今日嘅態度絕對唔係敵人
咁佢係咪應該向香港人道歉先呢?
幾多人無咗人生,性命?
佢有份害人架!上年打到七彩,點解佢唔出黎講句話呀?
話我想送陳同佳去台灣遮,唔係想搞到咁呀!
佢有無出過黎呀?無呀!
係666宣佈佢已成condom佢先出黎,
今次又搵啱哂喎,立場,蘋果,有線,連鱷魚都識搵
最憎係佢句句情緒勒索香港人,安全屋係納稅人錢乜乜乜,
有張圖仲話咩野香港人欠咗潘小姐!?
潘太真係害夠香港人架啦,自己搞掂呢段因怨啦唔該
無人欠你,除咗陳同佳,666,民賤團

陳彥琳媽媽係冷血
呢個潘媽媽係滿手香港人鮮血
佢依家咁識隆路,睇到嘅話麻煩佢向所有香港人道歉先,
唔係一句我唔識政治,民賤團朋友幫我搵嘅就使開所有責任!
潘太成日出黎煽動仇恨
自己仔女出事 睇清林奠幫唔到手就改變了
話時話,潘太到今日都冇屌香港人反送中or台灣政府

正路藍絲會屌9香港人同台灣阻住林鄭的初心
淫賤聯正仆街
潘太有料
唔好再出黎獻世 得閒望下連登點笑鳩你
係咪嫌唔夠mean
咪係,人地夠膽叫你去,你反而縮
潘太,加油!
搵外媒搞大佢啦
成個專題車埋去 順便比民賤聯班人揚威國際 進一步制裁下
潘太
醒條撚咩,試完民賤聯幫唔到咪扮下野試第二邊囉
無錯 就係支共黨
其實你知唔知咩叫骨氣
哈哈,潘太都識政治攻擊對手,泛民仲唔識玩呢個遊戲。真係要身受其害,個人先有進步有覺悟
一於送走安全屋個柒頭喇
潘太呢次我撐你喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞