潘太拒絕接受Now訪問,原因係Now用民賤聯主持

446 回覆
2314 Like 37 Dislike
哦, 咁即係李慧琼幫潘太係建基於逃犯條例通過, 如果過唔到就唔會再搵其他方法幫, 咁就唔好話自己為公義喇, 明明係有其他方法做引渡
台灣講咗香港咁樣修例,佢哋唔會收呢個犯,如果唔修例只係單次引渡就冇問題,台灣知道港府借呢單案過橋,一早講咗唔收呢個犯啦。

on9仔
對家最想你哋日日屌佢哋,等佢哋唔歸邊,實際上佢哋企我哋嗰邊對輿論有正面影響,傻仔先跟風鳩屌
台灣講咗香港咁樣修例,佢哋唔會收呢個犯,如果唔修例只係單次引渡就冇問題,台灣知道港府借呢單案過橋,一早講咗唔收呢個犯啦。
而家潘太出超必
而家潘太做返啱就唔好再翻舊帳啦
其實去禮賓府門口 / 政總, 要求立即接見777, 3口6面講清楚, 睇下邊個縮
當初搵民賤聯已經on9啦
出哂名賣港都搵

btw,依家都支持佢開鳩佢地波
最好佢向哂全世界記者講
私怨就真 骨你老母氣咩 你弱智嫁
當日懷仔信錯工賊會
今日潘太信錯禮義廉
歷史在重演
泛民撐左咁多年新移民,人地歸邊隊?
人地撐民建聯唔通係手足咩
教到個女 派帽大肚 抵死

最簡單既嘢偏偏最少人做
不過潘太都唔想支持

我唔覺得你地有幾想制裁中國囉
https://lih.kg/2224228
點估到潘太係第一個拒絕
過咗成年,總算醒咗
尋日CCTVB播潘太專訪,CCTVB成日做民建聯大外宣喎,好耐之前仲搵民建聯高層負責政治新聞編輯主任,奇怪潘太仲搵CCTVB?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞