潘太拒絕接受Now訪問,原因係Now用民賤聯主持

446 回覆
2314 Like 37 Dislike
台灣殺人案受害人潘曉穎的媽媽潘太,日前打破沉默接受《立場》專訪,要求港府跟進和陳同佳盡快自首,之後她接連接受多間傳媒訪問。

但據了解,潘太拒絕 NOW 新聞的採訪邀請,更透過中間人回覆 NOW,指潘太「拒絕接受任何與 NowTV 有關的訪問」,原因是 NOW 邀請李慧琼擔任節目《大鳴大放》主持,「既然李慧瓊(琼)是你們的主持人」,應訪問李慧琼和周浩鼎,在兩年多前與潘太開記者會後,「究竟做過什麼?有否跟進?為何連電話都不再接再覆?」

https://www.thestandnews.com/politics/潘曉穎母嚴辭拒絕任何-now-訪問-稱因該台邀李慧琼任-大鳴大放-主持/
“揾到更多人做訪問”
CCTVB真係毒藥
嗱,咁咪幾好,堅持,撐你

大家快啲尋人,搵到大粒墨就講個位置出嚟
潘太豁出去
潘太更回覆 NOW 記者,要求他們將這訊息傳給 NOW 管理層,又明言以後所有傳媒資料,「NowTV 都絕對不會有」,她今早回應林鄭月娥的發言錄音,由於李慧琼的關係,「NowTV 將不獲發此段錄音」,又通知不同傳媒機構,由潘太提供的聲明等新聞材料,都不可以轉發予 NOW。

有 NOW 採訪部員工指,絕對理解潘太的決定,對於現時情況感無奈和悲傷,又指類似情況過去從未在 NOW 新聞台發生,「證明以政黨主席作為主持人,絕不能做到公平公正」。

呢d真係骨氣
骨咩氣, 中過伏咋.
10月1會唔會見到潘太上前線打狗
終於知道要企邊邊
呢鋪我撐你潘太 仲有得救
對唔住潘太,係我地反送中,搞到你個女含冤待雪
佢終於知道當初搵得李慧琼係俾人利用啦?
民賤聯已成condom
笑撚咗
比琼子水完黎同佢反面
唔該屌埋林鄭🙏🙏🙏
開始擔心潘太安危

潘太 百屌成材
可能上港督府門口開記者會挑機777
我係佢就上去節目當面屌9佢好過啦
民建聯當受害人係condom嘅人辦
見社會運動冇咁勁先轉扮黃

果然係投機中立港豬
之前踩佢既post
我一個都無留言

睇下連登幾撚多5毛
踩佢既有二千幾like
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞