有咩慘得過有老婆仲要自己偷偷地打飛機?

460 回覆
835 Like 90 Dislike
敢講就唔洗出post呻啦
佢好自豪好理直氣壯咁話攞正牌入廁所打飛機
我覺得佢贏咗一半
唔想話佢 但真係好垃圾
係,但之前都破過ex既處,個ex就好多野玩,唔係話好淫,但肯玩,有時又玩下新野,好刺激好快樂,到呢個就好似冷感D
E家等訓老婆訓著半個鍾確定訓著左先偷偷打,仲夜
俾個女人咁樣叫自己死去廁所打飛機
真係會無地自容
難得佢咁自豪咁有阿Q精神
可能佢回覆時老婆望住?
其實兩性不外乎坦承,包容只會令問題惡化,既然大家都無法協調,分開對大家都有好處,無謂為咗婚姻證書呢個所謂嘅道德枷鎖影響人生,人生好多出路。
名副其實 唒撚左
你比到反應囉,我摸到佢高潮佢都仲係好怕怕醜咁,可能佢以為怕怕醜咁先吸引,但我係想要刺激阿
大多數人結左婚都係咁,唔係點會咁多男人去叫雞
可能佢需要比我少,我日日都想要咁濟,佢就一個月先想要,但基本上我唔主動想要,佢係唔會主動
你沖涼個陣打埋咪得囉
我已經訓練到唔聽聲睇av
我又唔覺得佢會偷食,從來沒懷疑過,只係大家呢方面唔多夾
有是咁的
你到底知唔知咩係氣氛同前戲

唔怪得唔想同你做愛
有時都會,但訓教前出野係習慣左,有時唔出訓唔著
男人要新鮮 女人要保鮮

我個情況同樓主差唔多
以前同條女日日搞 依家我諗一個月最多一兩次
條女愈黎愈被動 終於明白點解啲人要出軌 真係是但一方會屌厭
日本打飛機最長時間
冠軍既老婆都唔鍾意性
佢老婆喺張枱織衫
佢就係側邊打
你做咩代入我做社會先,我又無投放自己例子或者個人,你唔好咁多錯解。
我不嬲講社會本身保守,啲人有無埋單term都係保守,就唔會多左個term就出現更保守現象。
你自己上面無睇我論點,你淨係以片概全,論點太過滑坡。唔明你做咩打論點,我打point form係你唔明。
我一開始已經唔同意你在你未打論點之前。
社會風氣已經開放好多,都無以前保守,例如好多社交平台講性(youtube, ig) ,反映出唔反對女性選擇開放。
B引至c點滑坡謬論,你唔知就youtube打滑坡謬論,唔啱就唔評論亦都係以片概全既論點。
(唔夠淫)好多原因,我覺得樓主case唔係保守係悶左,我講左啦係個人選擇留處比重要人,唔係社會原因
B點你自己講性滿足,而唔夠滿足都可以有性,咁啫唔保守啦
你自己term同論點唔清楚,你自己講咩唔好衝出來
但如果淨為屌
SP咪算......
情侶相處得耐都會厭
咁呢個要溝通喎
本身人地係怕怕醜醜既 唔可以要求佢成個表現變哂㗎喎
又或者人地本身係好狂放既 以為你鍾意怕羞迎合下你
你地有無賽後包膠檢討㗎
有時我地都會問下自己o唔ok 大家鍾意咩體位咁
算係另一種增進感情既方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞