有咩慘得過有老婆仲要自己偷偷地打飛機?

460 回覆
835 Like 90 Dislike
睇到有人話拿拿淋打個J搞掂就訓
覺得前戲調情浪費時間
性對有d人只係洩慾
自己射完爽完走去訓
買個飛機杯就得啦
學咩人識女
想咸濕日日搞野
請做功課了解下女人諗咩
其實打飛機同扑嘢可以共存
點解想訓 男朋友見到我咁high 佢仲high 想即刻就地正法添
屌你你老婆唔係唔俾你搞wor, 係要有氣氛情調咋喎
你又要搞野又唔肯配合人, 你真係當老婆係肉便器飛機杯, 屌完就訓?
完全只係自己無情趣仲好意思話人, 仆街死啦
點樣唔做好自己?
點解n手閪叫埋單?埋單可以係幫比人中出處女有左然後埋單都得。
驚人講定係本身社會保守先,無人講埋單個社會唔通開放咩,埋單只係陳述男人去取大肚婆照顧唔係親生仔同女人。
驚人講就唔去搞定係驚唔係處先,我識啲人係話留處比最重要既老公,咁你可以話佢唔淫因為本身性慾被自己壓抑住,到結左先搞自然就唔知點享受性愛。另外,同一個人搞10年無癮如果一個老公搞到尾前提
大把口稱唔支持婚前性行為既,最後都係呢啲結果
俾你女人叫入廁所打飛機 重要唔反抗 唔談判
已經輸晒
咁嘅情況下 你作為男人重有咩尊嚴
咁開post做乜
離婚然後去叫雞啦樓豬
乜柒都唔使煩
剩係ununun然後射精就搞掂
幽默呢家野唔係個個都有
佢冇需要架咩?係咪出面食飽咗
都幾肯定你係單身
佢唔想扑果陣 我可以攞正牌自己搞掂
咁都無尊嚴?
唔通強姦佢 同佢分開?
弱智
下次打飛機果陣試下故意開大少少聲,等佢撞破,到時睇吓佢反應再滙報俾大家知
傻閪你冇閪屌到谷精上腦就ff話人單身
我屌緊閪嗰陣又同你講咩
攞正牌打飛機 咁都俾你拎到嚟自hi
真係世界級垃圾廢物打飛機啦你柒頭
你呢啲男人之恥真係唔配有閪屌
打成世飛機啦你垃圾攞正牌打得落力啲添呀
連登真係好多細路
屌spacebar係咪好好屌?
講中左就爆哂粗
典型細路仔
又一個冇閪屌 打飛機打到黐撚咗線嘅柒頭
Respect
繼續攞正牌入廁所打你個飛機啦傻閪
好嬲啊有人
好嬲啊
傻閪自己喺廁所打飛機重好意思ff笑鳩人
你條女出面食撚飽重使乜要你呢個男人之恥
點嬲都唔夠你咁大聲同人講你攞正牌喺廁所打飛機
仲繼續鬧緊
嬲完未啊小朋友
點呀攞正牌打飛機 可憐閪我戥你可憐咋 嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞