有咩慘得過有老婆仲要自己偷偷地打飛機?

460 回覆
835 Like 90 Dislike
今晚又要入廁所打幾耐飛機呀可憐閪
男人之恥
好喇 玩完喇
返去溫書啦
好啦可憐閪唔阻你打飛機
除左粗口 而家啲細路係咪唔識字
以前一星期最少一次(唔一定係女友)
讀緊書個時 一星期2-3晚去浦
而家訂左婚 變左要睇av
bro, I know that feel
哭能左
真係好可憐
我老婆平時都無MOOD唔做
但好彩起碼一嚟M就變得好想做追撚含
有老婆唔俾扑仲要唔俾打飛機
其實打飛機都好正常姐 自己幫自己一定舒服d

唔好比咁大壓力自己同太太啦
係阿,巴打真係有經歷
其實我以前個EX都好似樓主老婆咁
拍耐咗完全唔想做,我都一度懷疑佢出面有人餵飽佢。個心情真係好嬲好似畀人背叛咁
但明明以前做嗰時好好反應,話要一齊住咁樣
你講完一輪都係好知你講乜 你好似反對緊我講嘅嘢 有時你有啲句子又同我講嘅嘢一樣

「驚人講就唔去搞定係驚唔係處先,我識啲人係話留處比最重要既老公,咁你可以話佢唔淫因為本身性慾被自己壓抑住,到結左先搞自然就唔知點享受性愛

紅字正正係我嘅意思 而部份女性壓抑性慾正正係因為社會有好一部份(甚至大部份)人覺得女性唔可以婚前搞(「娶妻求淑女」)、同人上床個數字多少少就講到佢係淫婦咁(「咁嘅女仔拍下拖就得、做老婆就接受唔到」) 日日都咁講呢啲嘢 女性咪唔敢投入多啲去享受囉
港女正臭雞
無錯 男人只需要肉便器 唔需要貪錢港女臭雞
紅色唔係因為社會,係個人選擇。
你明定唔明呢你自己第一句,自己有矛盾添。
另外,啫處女就識享受?
你自己理解唔到人地論點你點反駁,算我比point你

-社會無(埋單)之前就唔保守唔要求處女?
-處女比人中出完都可以埋單,n手閪唔成立
-埋單陳述男人取大肚婆並生仔
-同一個人搞野搞十年會無趣變樓主咁
-正因為處女好多唔識玩而唔識享受
你斷章就以為自己友,
唔怪得只係睇黃藍,唔問黃議員過去出賣民主既野,算啦唔係想講政治。
想你唔好斷章
所以都係雞係公廁
出街食飽左,返到屋企咪唔想食
社會當然一直係保守 中國社會自古以來都保守 去到今日當然已經比以往開放
你都唔使睇得自己咁重 以為你上網講一句「埋單」就會令社會更加保守左 放心
我亦冇咁講 我只係話你用「埋單」呢個字係反映緊呢個社會現象

我只係提出:
(A) 現時大家唔鼓勵女性追求性開放呢一個現象(你承唔承認有A?)
導致
(B)女仔傾向保守唔敢追求性滿足(你同唔同意A會引致B?)
導致
(C) 女仔可能「唔夠淫」(你同唔同意B會引致C?)
係處女都算,唔係處仲要婚後唔俾屌嘅話真係
識d野
咁惡
咁我摸下佢,佢都摸下我,有來有往,有時用手幫佢爽到高潮搞成15分鐘半個鍾,佢就訓o係度 自己爽,我頭10分鐘都硬住摸佢,摸下摸下都訓著咁濟,到佢high完,又唔主動幫番我,我仲要自己整番自己起機再扑野,好無癮,明明我地兩個人住,佢又鍾意夜晚深夜先搞,已經好眼訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞