台灣失蹤少女禁室獲救

146 回覆
232 Like 6 Dislike
現實中未見過人咁粗眉 蠟筆小新咁
小白臉咁既樣,正正經經食女咪算lo
其實老實講會唔會毫髮無傷吖 大家開心下啫
連登真係齊晒弱智 文盲 精神病
早排係 fxxbook 成日推薦我睇禁室培慾 唔通 fxxbook 想推我去做呢啲咁撚刺激既事

3096天

電影《3096天》:不要驚訝!這是我淪為「性奴」的第3096天
[url]https://kknews.cc/entertainment/vyjvm3a.html
[/url]

============================================================================================================

電影: 《不存在的房間》
真實亂倫囚禁案改編 《不存在的房間》場景設計師親解溫馨牢籠製作幕後
https://www.beautimode.com/article/content/81466/
告妨礙性自主罪 似乎真係遲左
14歲少女唔放地下室可以放邊
PTT神探
可能覺得點都走唔到出去,不如巴結個男人做性奴入面最高級嘅一個
唉。。。。真係好慘
唔撚柒post得?你吹?
班友已經比左次錢
細路仔好易落搭
@fbi
無啦無啦
有咩咁慘 支那人咪就係咁生活,共產黨=主,支那人=性奴~
個單野 本身個幾條女都係喺啲骨場 淫k捉番黎
姐係本身啲女生活都艱難 唔捉番黎同俾人捉左番黎都係要俾人屌
依家仲要供食供住
有啲網仲有啲女個樣睇。。都幾豬下 可能做雞都搵唔到食
去到個犯俾人拉左 仲有啲女會維護佢俾假口供
姐係之前陪上網 陪訓員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞