台灣失蹤少女禁室獲救

146 回覆
232 Like 6 Dislike
香港狗賊:揾唔到,收工,close file。

ok樣
專材一個
睇左篇新聞
台灣警察真係查 又拉又鎖
香港果班狗? 分分鐘你捉埋個犯去狗屋
佢都唔會落案 跟住告返你傷人
3條友咁樣夾計
如果無咁快搵到條女真係惨撚過死
我知有套電影劇情係咁
個老公連5尺都無,老婆姓潘果單?
條眉
舊聞
呢單係上咗新聞兼夾傳媒煲大晒+PTT啲人又搵到FB資料先可以咁短時間破案
同埋呢條仔今次冇即刻落手搞條女係想條女可以一直陪住佢係呢間密室度「逃亡」
,佢本身都揹住單性罪行,想搵條女陪過世
有老婆都可以陪佢癲
最簡單就係因為提出黎果個唔係自己人,點解要比你立功
唔係喎我真係記得係書黎...仲好似係德國的 二戰後?
下任老公律師黎 幾愛個女人
後來唔記得咩事 女人要坐監定點 佢教老公去閣樓
之前唔記得講 因為個閣樓係長期鎖住 所以無人定時去 入面個人會死
後來兩人認識 律師無太嬲 反而同情男人 仲信佢係誤殺 果陣佢又住左閣樓好多年 因為佢怕謀殺案比人捉定點 唔走得 但佢唔知佢住閣樓時間已經過埋追溯期
無耐女人病死左 律師幫個男人移民美國過新生活 好快娶到個老婆
另外補充返 第一任老公時期 係搬屋 女人偷偷專揀有隱藏閣樓既屋 老公本身極少係屋 事業型 又鎖左閣樓 所以一直無發現 但好似講過夜晚聽到怪聲
仲有男人住閣樓期間有寫作 係報紙專欄文章
因為只憑記憶寫返出黎 我肯定有好多細節出錯 但大線係咁上下 我得閒再搵返條link出黎
有樣嘢唔明
點解佢同學冇見過事主
都可以偷偷記下車牌
漏左 男人呃佢 如果佢唔履行之前簽果份合約 個組織會殺害傷害佢朋友親人報復
聽女主謀爆完 起初唔信無組織 之後恍然大悟 原來自己隨時走得
女主謀好似買埋車票比佢 佢去到車站 打左個電話比男人 同佢講已經知曬咩事 而家要走啦 男人喊曬咁求佢唔好走
事件敗露 男人坐監 女主謀做污點證人 好似唔駛坐好耐
後來兩女都無再聯絡

憑記憶寫 所以肯定細節會出錯 整體咁上下
禁室培慾乜都玩過同有無受傷有咩關係?
條女本身夠淫就已經可以三穴全開啦
有冇拍做電影?
好似會幾好睇咁
之後點
內容農場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞