台灣失蹤少女禁室獲救

146 回覆
232 Like 6 Dislike
有朋友真好
推 [國際線手足需要你] 中国国慶一齊賀佢老母 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/2216254
好在唔係連登神探幫手查案
如果唔係個女仔死左十世都未互屌完
諗咗陣題乜撚嘢到底有乜問題,屌你原來係「提」
14歲
六十幾個鐘呀 唔通玩大富翁咩

外國試過有單情侶捉左接近成年女仔禁室左若干
頭幾年最慘 禁室都無 困佢係木櫃 郁都無位郁 一放出黎就打
後來洗女仔腦 簽字承諾做男人奴隸 呃佢有個強大組織係背後
就放女仔出黎生活 兩個一齊返去見女仔屋企人 話當年失蹤因為私奔 個女仔出黎工作 都無爆出黎 繼續對男人臣服
講返一齊犯案個女人 佢深愛個男人 但因為頂唔順男人鐘意打人暴力既性癖 所以搵個女仔負責被打果部分 最後發現男人變左心 開頭講好唔會搞個女仔 淨係打佢 後來冷待自己 呷醋所以就同女仔講背後既組織係大話 希望女仔離開男人
姐係單野如果用假車牌同太空卡就件事乾淨好多嫁啦wo 都話左蠢人唔好做壞事嫁啦

Btw台灣柯南vs連登神探 連登神探自舊登起有無幫到過一次手
無可疑
狗:無可疑
係毫髮無雙
我仲記得單新聞
班狗用佢果套指引 用發射站做定位 揾撚左成日先揾到

成個官僚制度係咁 小做小錯 唔做唔錯 唔跟指引做大錯特錯

所以你比gps位置佢佢都唔會理
真·寄生蟲
但羅男卻用一個像狗鍊的項圈套住她的脖子,並威脅若不聽話就電她,

台灣最美的風景是....
痴撚線 咁細個玩交友App識人真係好危險
或曰台灣,盪女痴男,滿野皆然。其人弗譏香港為支那,即淫婦孺若花柳。姦人妻,惑人夫,刁風月,弄牆隙,交合行淫,行淫交合,迷姦強暴者,不絕於國也。堂姊表妹、兄嫂內娣、朋女友孫、皆可慾淫。愚女信徒,秘書病人,及其鄉里鄰舍,長幼無一倖免。娼盜口穴逢迎,奪僕童貞操。浪師股乳招搖,誘學子心性。或交合時陰錄春宮,分別時皇皇然脅之,又得幾回歡愉。女甫口角,輒奔舊愛,哭啼哭啼,又變嘿咻嘿咻。男欲內發,女言不可,騷首之間,閉穴全受。縱情荒淫,誠此地之謂也。
好熟口面 有冇人知咩書黎 睇過但唔記得咩名
66個鐘
咩都開發曬啦
還掂都話做陪玩員
一般為性罪行目的嘅綁架多數單獨犯案,要搵到三個志同道合嘅孌童強姦犯一齊犯案係幾痴線嘅一件事!?
情夫夢想做作家 但佢家境普通 所以做個女人情夫 可追求到夢想 但佢地都係相愛
丈夫同女人感情麻麻 成日鬧交
後來有日情夫聽到下面激烈爭吵聲 突然有打爛野聲 於是即刻衝出去睇咩事 原來只係丈夫意外打爛野 之後丈夫好嬲 男人意外殺左佢
警察黎到 女人話比賊打劫 但有若干疑點 包括無鄰居見到有人離開間屋 女人最後都承繼丈夫所有財產
之後女人再婚 情夫依然住係細閣樓繼續做情夫
點解同一個地方搜3次?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞