[開打了]亞美尼亞宣布全國進入戰爭狀態

270 回覆
390 Like 7 Dislike
上年香港已經同打仗無分別

香港人有咩風浪未見過
本身上年六月之前, 個個香港人都去深圳 食海底撈

係on9 中共搞個送中條例, 令香港人覺醒
香港同真正的戰爭差太遠啦。

遠的睇反恐,對ISIS戰爭。

近的就係依家阿美尼亞同阿塞拜疆呢輪軍事衝突。

香港衝突程度跟本就連Antifa,p,BLM班白左都不如好嗎?2邊都係海軍同水兵。

Law enforcement 同military services 係2種完全唔能夠相比的級數。
照你咁講
中國人又咪一樣身在外國, 口講愛中國

同呢條女一樣, 自己係美國, 就話自己好愛祖國
愛祖國唔死返去?? 又係一個口說不, 身體很誠實既例子
日日都打緊仗啦……大驚小怪
但華人唔會認自己血脈上係中國人
唔係wo
好多美國既華人 都搶住認自己係中國人
舉五星紅旗, 話支持祖國(中國)
所以先會成日有人笑佢地 口說愛國, 身在美國

咁快忘記左??
希望係WW3序幕
咁多連登仔中意戰爭打仗
到真正打仗叫佢地上戰場幾多人願意
唔知仲以為好似日本美帝咁,有班大愛左膠唔比打
一次大戰橋段
華人定連登仔?
呢度主流意見係移民外國仲返嚟認親認戚係唔融合係賤種
咁"亞摩尼亞"聽過未?
但佢地會同人講自己係American
有政治鬥爭先會認自己係華人諗住拎著數
唔忘記自己ge根唔係問題
全世界ge移民都會係咁
但唔埋堆 去到外國都只係行自己祖家個套
同堆
有著數先認自己做香港人
先係問題
最憎係中國人果種

把口話自己好愛中國, 支持中國
但身體很誠實移民去美國
睇得出果條友係個中學雞
你永遠唔知道呢個垃圾討論區都係咩人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞