入過沙咀勞教中心,你問我答(3)

232 回覆
19 Like 1 Dislike

可以答到你果彈已經交還左ac
我幫你召喚佢
你想知咩

想知佢地有咩待遇
有冇俾啲犯打
有冇俾職員串?因為我聽講其實連差佬都冇啲不值佢地嘅行為

第一,聽聞佢地一去到荔枝角已經入咗舊翼水記(獨立囚室),有兩個督察去左新翼水記
第二,聽聞啲懲教有屌鳩佢地,不過佢地都好識做唔該前唔該後,仲識派煙比水記B仔
至於優待呢... 我聽講架咋,唔關我事架
有新被,新毯,新衫,新褲

咁水記係咪大部分時間都係自己一個??
會唔會悶到痴撚左線

水記即係獨立囚室
得一個人

正解,但係房同房好近,傾到計既

咁無知一問

水記好啲
同大倉好啲??

水記睇落去就唔洗俾人搞,但長時間一條友戇鳩鳩咁

其實就冇話邊個會好啲
如果你衰風化,你落到大棚都係會比人打,咁哩個時候水記就會好啲
好似之前有個人渣老強自己個女,如果落大棚後果不堪設想

係咪個女就結婚o個個?

想知佢地有咩待遇
有冇俾啲犯打

第一,聽聞佢地一去到荔枝角已經入咗舊翼水記(獨立囚室),有兩個督察去左新翼水記
第二,聽聞啲懲教有屌鳩佢地,不過佢地都好識做唔該前唔該後,仲識派煙比水記B仔

會唔會悶到痴撚左線

水記即係獨立囚室
得一個人

咁無知一問

水記好啲
同大倉好啲??

其實就冇話邊個會好啲
如果你衰風化,你落到大棚都係會比人打,咁哩個時候水記就會好啲

有保護組的,入面所有人都唔落得大彭,差佬,風化,懲教⋯⋯⋯⋯

會唔會悶到痴撚左線

水記即係獨立囚室
得一個人

咁無知一問

水記好啲
同大倉好啲??

其實就冇話邊個會好啲

有保護組的,入面所有人都唔落得大彭,差佬,風化,懲教⋯⋯⋯⋯

無福利

有架咩
唔係通常去左小欖
磨一碌半碌左右再過界?

水記即係獨立囚室
得一個人

咁無知一問

水記好啲
同大倉好啲??

其實就冇話邊個會好啲

無福利

有架咩
唔係通常去左小欖
磨一碌半碌左右再過界?

🍋就係保護組到過

唔記得o個度叫保護組
風化組

會唔會悶到痴撚左線

水記即係獨立囚室
得一個人

咁無知一問

水記好啲
同大倉好啲??

其實就冇話邊個會好啲

統稱水記啦
果啲好似叫 cate a

唔係水記啦,係赤柱有一個組叫保護組,有自己既期數的,唔使釘倉23個鐘的
屌,好彩而家有人拍咗戲,之前我係高登開沙咀post,幾多人入嚟屌鳩我,話我吹水

可唔可以講下鬼故呀 好想聽
用私刑前係咪真係會講經

咩冬天食刨冰最滋味

可以答到你果彈已經交還左ac
我幫你召喚佢
你想知咩

想知佢地有咩待遇
有冇俾啲犯打

會唔會悶到痴撚左線

水記即係獨立囚室
得一個人

咁無知一問

水記好啲
同大倉好啲??

其實就冇話邊個會好啲

比犯打定柳記打?
如果係犯, 點解要話比人知自己衰咩?
agentcc巴打仲有無得幫買飛?

留telegram, whatsapp, wechat....等等聯絡方法吧

巴打,想問你張運通卡幾錢年費?

$1980吧,無留意

冇得免年費?

有 上年碌過百萬 今年無收年費
講開睇戲,我星期四、五睇戲係買一送一,但幫巴打買飛即係要自爆,因為要親身拿

Ae
講開睇戲,我星期四、五睇戲係買一送一,但幫巴打買飛即係要自爆,因為要親身拿

Ae

是的,窮人卡
我有個朋友之前衰毒入咗好似赤柱
但係佢嘅遭遇好似同你係天堂同地獄
佢講到除咗俾人監管晒啲時間之外都冇乜特別
照喺入面讀dse幫下啲阿Sir做野
佢話啲阿Sir仲對佢幾好佢入面未俾人打過或者鬧
仲比佢留頭髮

成人倉你唔搞事應該好平安
另外每個期數都有唔同規矩

都聽過話比人讀書
我覺得咁先係教 比人更生機會
一味打 有咩用
其實根本班柳記有精神病

agger
好多過來人出翻黎都話,唔覺得入面有教過我野,我地只係驚唔想入翻去先唔做犯法野,而唔係知自己錯咩

我又覺得目的真係為左令你驚入翻去而唔再犯事
如果入左去真係會明自己錯咩 因爲道德倫理而唔再犯事
咁仲有效過學校 應該硬性規定所有人入去坐返陣啦
Lm
沙咀秋死左未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞