入過沙咀勞教中心,你問我答(3)

232 回覆
19 Like 1 Dislike
我想問下犯左法,但係就入左沙咀或者其他代替監禁嘅形式處罰,甘入面嘅刑期係點計嫁

利申:冇追曬d po
我想問下犯左法,但係就入左沙咀或者其他代替監禁嘅形式處罰,甘入面嘅刑期係點計嫁

利申:冇追曬d po

咁就去追吧
走果陣 例如走之前一晚
班職員會唔會見你就出去唔打你
定打多幾野
終於睇咗,套野美化左好多

已經美化左
想像唔到
終於睇咗,套野美化左好多

已經美化左
想像唔到

聽過YC仔講
其實入到去係日操夜操
操到好撚FIT
AgentCC巴打 可唔可以幫忙買左飛
https://t.me/lwy331

又一單
走果陣 例如走之前一晚
定打多幾野

如果我唸如果走前一日打,出去第一時間一定投訴佢
走果陣 例如走之前一晚
定打多幾野

投訴得幾多個
你話一個濫用私刑就話姐,
但宜家係入面全部啊sir都係咁
agentcc巴打仲有無得幫買飛?
AgentCC巴打 可唔可以幫忙買左飛
https://t.me/lwy331

已加Telegram

留telegram, whatsapp, wechat....等等聯絡方法吧

留telegram, whatsapp, wechat....等等聯絡方法吧

巴打,想問你張運通卡幾錢年費?
走果陣 例如走之前一晚
定打多幾野

咁你第二日就會比人拉返入去「recall」,唔好唔記得你仲要守行為,你諗到既野佢地咁多年黎,一早都諗到!

$1980吧,無留意
走果陣 例如走之前一晚
定打多幾野

咁你第二日就會比人拉返入去「recall」,唔好唔記得你仲要守行為,你諗到既野佢地咁多年黎,一早都諗到!

其實recall係基於咩理由定佢中產recall就recall架

有規矩,但都要睇佢心情

$1980吧,無留意

冇得免年費?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞