入過沙咀勞教中心,你問我答(3)

232 回覆
19 Like 1 Dislike
喺隔離個post度就見到話壁屋少年監獄要好多規矩,我想問係成年人嘅監倉,食飯嘅話使唔使步操入去,使唔使對齊隻碟嗰啲,或者會唔會俾人瘋狂打面?
留名
呢兩日追緊隔離個巴打經歷
搵唔返court仔即係咩⋯!?

唔知係唔係時代唔同 ,我地果陣court仔係指''裁判法院'',即係最輕既法院
不過我估果位巴打係指還押後審,即係我地叫既''拋緊'',啫係先拉左你坐住先,但係未審你,但係審左之後會計番你''拋''左既時間,但係如果你最後被審無罪就...白坐

有d抛一兩碌

唔知係唔係時代唔同 ,我地果陣court仔係指''裁判法院'',即係最輕既法院
不過我估果位巴打係指還押後審,即係我地叫既''拋緊'',啫係先拉左你坐住先,但係未審你,但係審左之後會計番你''拋''左既時間,但係如果你最後被審無罪就...白坐

有d抛一兩碌

哩個制度真心好白痴
一拋起碼三隻(三個月)起步

我醒起有巴打講過唔知邊個國家還押可以成年
判左後又唔會扣返你拋緊嘅時間 要重新計過
sor for 1999

有d抛一兩碌

哩個制度真心好白痴

可以扣番
你還押左一年
到時審左你一年半你就只需要坐半年

抛一年,啪年半,
扣埋假當庭釋放啦
因為堅杷一碌
仲有上訴排期十隻

有d抛一兩碌

哩個制度真心好白痴

有,支拿就係,支拿唔得閒可以唔放監都得,等佢得閒先放你監

有d抛一兩碌

哩個制度真心好白痴

有,支拿就係,支拿唔得閒可以唔放監都得,等佢得閒先放你監

得唔得閒睇你有幾錢姐
好想知7警係入面點?始終入去前係警察 啲柳記有無對佢有優待?
會唔會你臨走會打得你仲勁?
真係有呀sir爆你菊?
擦野果幕真係會出現?
琴日睇完同囚
有冇阿sir好似關楚耀咁好人?
我就覺得無既
會唔會你臨走會打得你仲勁?

唔會,就走反而對你好少少

等你出到去冇唱得佢地咁衰
再貼多次比大家睇, 真係建議大家盡快去睇, 得好少戲院有得做, 做到係D好晒既時間, 一早一晚, 好似比人打壓咁, 快D去支持下.

https://www.youtube.com/watch?v=kdb1chbnwwc&t=22s

https://www.youtube.com/watch?v=qLyc3UZKyUU

https://www.youtube.com/watch?v=duglUGB5Dyo

https://www.youtube.com/watch?v=eJ4ZFIlc_ls

我電話簿內既「人名」

今日多左好多場次呀,唔知係唔係好收得,所以戲院先肯加返多d場次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞