[ 泰舒服了 ] 利物浦 對 林肯城 4

1001 回覆
31 Like 4 Dislike
商業價值高sarr幾班
入波都係
購物成癮 點對得住班股東
列物浦
咁應該係利雲
利物報 Liverpost

·
【聯賽盃記者會】
啱啱 Lijnders 代替高普出席利物浦作客林肯城嘅記者會,佢就咁講:
🔻神軒、高美斯同馬迪普將會因傷缺陣,前兩者應該可以下星期復操,馬迪普就因為拉傷要抖兩星期。
🔻Thiago 係球隊嘅「答案」(solution),我地同佢簡直係好球隊配好球員。
🔻Jota 同埃及文明一樣咁勁,同埋佢都係迫搶L,佢會好易融入我地!葡萄牙嗰邊啲人已經係咁話我哋簽到好嘢!
🔻我們目標係贏曬咁多項錦標,包括聯賽盃,聽日我地會強陣應戰,我諗利迷會有驚喜嘅~
🔻上季我哋會話年輕球員有潛質,但係今季唔會再咁講,佢哋而家已經係實實在在球隊嘅一份子,我哋已經準備就緒!
🔻布仔會留定走?唔會喺呢度講啦~
🔻林肯城今季已經有5次快速反擊入波,我地係唔會輕敵。
🔻邊爐上場打得超好,簡直係MOM表現!不過防守係成隊波11個人一齊做嘅。
🔻估尾數有少少傷,冇train幾日。佢係一個好有潛質同身體質素嘅年青球員,佢需要時間去累積經驗而我哋係會比時間佢。
睇黎聽日都要出動VvD
league cup啫
vdb算啦
出vdb 會出局
M7 中堅
Vdb拍邊爐算啦
打4231雙防中加強防守,南野攻中
賣晒沙短,力子同包皮差唔多
可能布包皮收返20m,再分期買Sarr
是但啦 下一圈對李城/妓 都輸架啦
我地從來足總/聯賽杯打一兩場就算架啦
咪痴線啦
顧掂聯賽先啦
Liverpool in discussions with Burnley over the possible sale of Harry Wilson. #LFC
FSG 夠唔夠薑賣完再簽多件
會變列斯 不了
20m賣出

sarr即係等於20mfsg又然
又話唔俾佢加盟馬體嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞