[ 泰舒服了 ] 利物浦 對 林肯城 4

1001 回覆
31 Like 4 Dislike
Fabrizio Romano

Luis Suarez is crying while he leaves Barcelona training ground... he’s joining Atlético Madrid. Confirmed. White circleRed circle #FCB #Atleti #transfers
隊史第三射手
當舊屎咁清走
人情味
唔放膽去馬先豬
但疤對個班青訓廢物一個都唔肯清
你要歐聯就一定要官網

Ox子好咸濕
疤有冇免費中堅
倫敦真係好吸引

【曾期望至倫敦生活,但利物浦的誘惑難以拒絕】

根據 The Athletic 記者 David Ornstein 的 Podcast 單元「Ask Ornstein」,曼聯在2013年曾對蒂亞戈(Thiago Alcantara)有興趣,之後切爾西和兵工廠也都有過接觸,此外蒂亞戈和他的妻子此前有一個「在職業生涯的某個時段要到英超踢球、且能在倫敦生活」的想法。

但為什麼是利物浦?因為利物浦的誘惑對蒂亞戈而言實在太難以拒絕,包括利物浦的歷史、貴為英超冠軍和歐洲冠軍的強勢、由克洛普(Jurgen Klopp)所執教的風格等等,讓這筆交易一拍即合。

對盧頓都打晒j
想知軒隊大事定小事
對廢隊休息姐
Ismaila Sarr has yet to play this season but no club has yet to get close to a firm offer to prise him away from Watford. #WatfordFC |
@AdamLeventhal [The Athletic UK]
唔會又玻璃人牙嘛 未來希望
是 佢同連大帝琴晚好勁
who needs sancho
唔好買人了
買Sarr
11 12年?
sarr都唔使啦 VDB lin咁全能
原陣+VDB開季輕鬆不敗
買埋sarr係咪真係購物成隱
個期睇利痴左唔奇 谷撚住
買埋kxxxx先啦
布斯基斯呢條柒頭分辨器仲有得玩
有jota 真係唔知要sarr 黎做乜勁
係都買中堅啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞