[ 泰舒服了 ] 利物浦 對 林肯城 4

1001 回覆
31 Like 4 Dislike
估唔到仲有人著獌出街
禾未夠7碎 唔巧唔理禾
牙典當眾搶1001開po
見到佢用4開搶1001
year 2 可唔可以識典清
或者因為求學時期中三中四個陣嘅初戀太令人難忘,我中學同學阿典(化名)自從嗰陣好似變得有特別僻好。佢十四五歲媾嘅女係同佢同年,我唔反對,到佢十七八歲,媾返啲十四五歲嘅師妹,我都唔反感,但到佢成廿幾歲人,我仲發現佢經常嘗試接觸一啲年幼女性,我開始質疑佢嘅為人。

其他人揀咩game嚟玩,係取決於遊戲性,但條友唔同,佢係睇玩隻game嘅有幾多係女性。佢專揀MMORPG,而且仲要有結婚系統嘅嚟玩,「喂,你有無玩呢隻online game,啲畫風好可愛,仲有得同人結婚架!」佢潛台詞根本就係隻game好多o靚妹玩,佢會有好多o靚妹媾。我無見佢都已經有十幾年,到依家都記得佢同我講呢番說話嗰陣個樣係幾咁嘔心猥瑣,無論佢望住啲三頭身嘅可愛角色公仔扯旗,定係對住啲學生妹有幻想,都係道德淪喪,我打死都唔信佢喺game入面結完婚剩係諗住拖吓手仔。

嗰陣佢差唔多U Grad,但沉迷online game,part time返少咗,錢都問我借過幾次嚟,話係應急用。我事後先知佢用咗唔少錢嚟打機,正確嚟講,係佢洗咗好多錢去同人結婚。喺game裏面吸引異性嘅方法,其實同現實世界一樣咁撚現實,首先你角色要勁,勁就搵到錢(打怪賺錢),搵到錢就自然媾到女,喺game入面媾到人,就約佢出街再媾過。要令個角色勁唔難,最簡單方法係課金,不過佢課嘅金係我啲錢嚟。

終於有次,阿典打畀我,佢係無喊嘅,但我喺電話裏面感受到佢係嬲都喊唔出,佢話佢識咗個十四歲學生妹,玩game熟咗,覺得自己已經媾咗人,仲喺game度結埋婚,畀晒啲道具佢,但條女第二日就已經block咗佢MSN,仲喺game入面同第二個結埋婚。

嗰個年代未有whatsapp,唔興語音訊息,亦未有facetime,男男女女 game外就用MSN溝通,要男扮女,只要打幾個可愛表情符號,send一兩張假相就搞掂,好似阿典啲咁嘅狗公就好易發晒情。阿典問我報唔報警好,我一時間有啲緊張,我問返佢轉頭,你識咁多16歲以下嘅女性,你會唔會擔心你犯法多啲?阿典無答我。

我係有啲可憐佢,個件事之後,我無再追阿典還錢,我剩係賣晒佢送個啲結婚信物、珍貴道具、遊戲幣,都執返唔少,好似直頭倒賺。做咗咁多年男人都知苦,做乜輕鬆吓打吓機個陣都仲要做男人,一向都覺得做人妖好似好玩過隻game本身,嗰次有得玩仲有得追債,曾經有段時間玩到我都懷疑自己性取向。

嚟緊韓國超人氣小說改編嘅 MMORPG《月光雕刻師》已經正式開始事前登錄,在此希望各位女仕唔會遇到阿典,而係好似小說故事咁李賢遇到徐允發展出一段浪漫冒險。
事前登錄:https://bit.ly/33VuV7y
雙平台搶先封測:https://bit.ly/32SA2pJ
雙平台商店預約:https://hkprereg.onelink.me/h16S/west
定你鐘意短裙
冇電腦搶乜鳩
一定要電腦先搶到?
冇電腦咪5050囉
有電腦99%都搶到
你學詹sir咁著
講接班
其實好想67接到水貨班
佢地踢法都幾似下
係睇67今年有幾大進步
翼係1718歲就開始現形如果今年都係冇咩進步應該都係又一個木燒
短過詹蛇
明明喺fulham有得上場
都要走嚟利
後備都冇
蹉跎歲月
點接班
碌鳩短過詹sir
我無J架
講左幾多次我係小妹呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞