[傷兵滿cobham] 車路士球迷祝福黑警死全家與支那滅黨討論區

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
老實講
不嬲覺得Oscar資質真係有限
Pobga就始終個腦爭啲
What’s happened, happened.
普巴係格衰姐
佢場都用世杯嘅態度
獌都夠穩四
其實盲反有乜問題?

我盲反美國狗 袋狗
你吹?
你拎白卡
撚狗根本唔鍾意翼,巴不得4141一次過出哂mm kai巴鳩切4個8號位
認同今晚big game for odoi

前年對住啲歐霸不知名球隊、上年足總盃對諾定咸森林都可以屈下啲廢隊機
如果今場對Barnsley都踢唔出表現
證明佢根本係退步咗

入唔入波唔係問題
至少攞住個波突破要食硬對手咁過哂(呢樣佢之前對低組別聯賽球隊係做到)
如果咁都做唔到就證明佢盤扭能力已廢
場上十一個自己
唔出黎做風紀咪無問題
不嬲都話對住d鳩叫佬係唔使理
摩拉達再別馬體會:在心中
【Now Sports】西班牙射手摩拉達再次離開馬德里體育會,臨別寫下給馬體會的告別信。
27歲的摩拉達(Alvaro Morata)周二正式從馬德里體育會外借至祖雲達斯一季,這是他2007年離開馬體會青年軍後第2次離開母會,因此在離別之前在社交網站寫下給馬體會的告別信。 「親愛的馬德里體育會,能夠為你們效力是畢生最偉大的事情,我將永久持有球隊的季票。我很多謝你們的支持,能為紅白兵團作戰是莫大的榮譽,為你們入球是我夢寐以求的事……你們將永遠留在我的心中。」摩拉達寫道。 據悉,摩拉達以1000萬歐元借至祖雲達斯1季,明年夏天可以4500萬歐元加盟;祖記也可以再借1季,借用完畢能以3500萬歐元買斷。
還我右路爆底王
原來又翻翻去安囝
切狗都係
對英冠球隊都唔敢拎波做波就可以轉行做model啦

以我地對切譚袋嘅期望
佢地對住班士利係應該要發揮到好表現
會長
冇呀,但唔好出嚟話自己好理性咁囉
肯討論起腳數字未
啲括號咩事...
屌人老母唔通真係用碌鳩屌你老母
咒人斷腳唔通真係拎碌棍打斷人隻腳?
azp斷過acl
Odoi 硬件唔錯 好年輕
但級數真係低一班
最理想就外借 練勁再返黎
真係等唔到要直接轉會都冇計
如果宜家嘈兩嘈 格硬比佢踢正選
咁tammy mount 呢啲更值得踢正選既點算
Tmr又係咪可以直接坐正
odoi而家點借走 隊波啲翼豆腐做
唔算 反kepa同撐kepa都係好理性
大家都以事論事
咪尻
講緊正選翼傷哂就要比機會odoi
Mount第一場踢翼都係麻麻地
其實呢兩場擺MM打翼都係戰術考慮啫
第一場要嚟幫alonso防林仔 第二場就幫James防Robertson
相信林蛇都係因為對手太強先咁調配
對西布朗嗰場再出MM打翼先屌7林蛇啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞