[傷兵滿cobham] 車路士球迷祝福黑警死全家與支那滅黨討論區

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
大屎忽同加囝對英冠尼馬

📋 𝗧𝗘𝗔𝗠 𝗡𝗘𝗪𝗦 📋

The boss hands debuts to new signings Branislav Ivanović and Conor Gallagher. HRK captains the side. David Button starts.

#CarabaoCup | #WBA
英冠泥馬其實麻麻地
傳奇放題
唔係阿妓要咩
後備夠做
咁不如要袋
要睇了
要晒 計埋佢先4隻
啲人咁玻璃
如果唔係放棄左個buy back clause
意甲過人皇傳奇boga好似諗得過

呢兩個終於訓練番
佢賣得出有錢收
The game comes too soon for Hakim Ziyech and Christian Pulisic but as our pictures below show, the duo were part of the training session and are closing in on a return to action following injury.
屌仲未有done deal
轉左sell on clause
我地係度擔心 睇有咩人諗得過
但目前見唔到有消息話想借/買後備翼

Kojorball
係邊到搵
mateo kovacic is a diamond~~
有埋師爺就有多個直線波供應,到時跑到timo斷氣都得
btw,第一張gif timo真係唔應該cup過去,硬爆入機會大好多
好鍾意睇佢兩個互含
Asus真係車入面最underrated嘅球員
asus帶出重圍嗰張好似世三
Jovacic
其實都拎埋POTY
佢傳波再好少少同埋射多D波真係變世界級
互含係好好睇 但係前埸要三個識走位 跑得既箭頭如柏度呢類 先可以好好發揮到功效
而佐跑動少 唔似高咁有能力擺脫對面既逼搶 容易被人封死
需要多個中埸做埋防守幫佐又要同時又要進攻
KAI又做唔到 mount又唔得 kante既話做到防守做唔到進攻..

另外同埋咁多派牌球員 邊個收割 靠哂雲狗? 美隊踢下傷下
袋? 譚狗唔洗諗 上季佐高都掟過好多球上去 佢都唔係好把握到..
要慢慢運上去 開始覺得真係需要多個柏度呢類球員
gallagher good pass 搏十二碼
閪布朗場波4個入波3個十二碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞