[傷兵滿cobham] 車路士球迷祝福黑警死全家與支那滅黨討論區

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
你傻閪唔識波咪請教下人囉
林仔係車狗踢442根本死撚緊, 隊隊都一定對住佢個位斬
定係你expect隊波為左佢長期踢3後衛
4後衛先岩
其實叫人躝係車區傳統 個意思又唔係真係叫佢躝 只不過用嚟評論佢地表現差咁解
不過C4 K1 A9 就真係一齊躝la
我都以為係

但我發現無論咩內戰都好,最後都係去返反安同撐安
首先舉例出嚟啦,咪撚成個傻鳩咁喺度講咗出嚟當係啦。

咁我都估撚到你個柒頭皮係咪想講佐,冇人講安入波助攻數字高呀,咁叫大家睇下佢啲拉空位回防之類呢啲數據睇唔出嘅嘢又點?反而你條柒頭老屈人冇防守,但防守本身就有數據反映出嚟啲時候叫你睇數據囉。

成撚日講數據數據(其實都係呢排先係咁),但邊啲數據支持到你嘅論點,幾時又啱用又唔撚識
究竟點樣可以比人屌倒扯左
lamptey係無位踢姐
上年唔出佐我有份叫佐走
袋狗open to offer 一定有其他大會要
我覺得就係呢度班撚樣帶風氣係咁屌安
佢先唔肯續兩年約
又有安內戰
安個個教練都鍾意用 二線波咪係
邊隊班霸既翼唔係又快又aggressive兼高產
識拉空位回防就夠是撚但推隻閘上去咪算 出安把撚
其實翼幫手回防通常都係大戰先咁做,無奈我地兩隻閘防守都麻麻,中場work rate 要再高啲先夠cover到(佐唔夠,高都差啲,得簡一個周圍跑)

學到野
一定要cut in先可以起腳
其實cho出返黎幾場唔覺佢跌左好多速,要帶波嗰陣一樣好快
15同17嘅車狗一定係二線波啦
車狗傳統黎
要有下一個萬能屌出現
Kepa算唔算
安感受唔到溫情
我又老屈佢防守差呀?
佢埋身肉搏呢樣野係廢, 我有話錯咩?
其實james咪又係上左去唔返黎守 佢身體條件係好
但防守意識低
正選就得11個
根本唔出邊個都可以屌一餐
收到風安佢次次追post都忍唔住喊
大袋留唔留係車真係要佢自己諗
同山曹一樣
如果佢冇同鏝反面一定唔會進步到今日咁樣
年輕球員最緊要累積經驗 冇穩定上場時間 剩係後備先出點會拎到咩表現出黎
Kdb Salah當年唔走可能今時今日都係垃圾
但係唔會係走去拜狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞