羅志祥真係大仆街 小鬼爸爸: 不希望他(小豬)來

259 回覆
2269 Like 25 Dislike
佢應該唔係為左錢
一開頭上節目已經係話好中意小豬
好有效果好搞笑
先至叫佢做埋主持
小豬條仆街 見條女咁中意自己肯定叫佢做sp
條女為愛姐 不過佢份人應該真係唔差
炒車GE
SOR
但羅志祥一定唔係好人
控制慾同報復心極強
任何少少對佢有威脅GE都要趕盡殺絕
重要好識包裝自己
天生偽人
都四張啦 多醜聞 性格又差 點翻
我追個20歲後生過佢正過佢啦
發覺你地成班人根本係搵機會踩屌西王多過為小鬼好
fake new拉
朋友好耐之前由小豬fans變做小鬼fans 而家終於明點解
我當年都有睇
但新聞不停話咩廁所事件 嗰時2007年?
之後小鬼都有繼續一齊玩
之後去到2014年後期
明顯就有野 冇再主持
提名金鐘獎仲尷尷尬

真正原因得佢兩個
或者各自既密友先知
跟本就係
一定係有D野要踢走佢
有你冇我
當時點都係 棄鬼 保豬 就算隻豬去左支那
不打擾是最後的溫柔

看完這段片
覺得小鬼人品真的很好
羅志祥係仆街就一定嫁喇 但佢同小鬼始終fd過一段時間 人死左 點都會有啲傷感 佢又未去到消費既程度 你好耐冇見曾經好fd既中同死左 你都會po下ig 抒發下感情啦
好撚嘔心
好耐冇見同反面收場係2回事,
連登突然咁多大陸豬打手呀?
琴日d post勁多人幫佢睇到呆左
如果有由蝴蝶姐姐追到變愷樂,都會覺得佢真係中意羅志詳條仆街我都係覺得係小豬條陷家剷花言巧語氹佢做SP
呢兩日隔離啲post 好多人幫臭豬講好話,依家小鬼老豆講到明,唔駛再拗
冇計個屌西王真係一個大仆街黎過街老鼠係人都想踩佢二腳 fb有個反羅志祥粉絲團好似2011年開 成9萬幾個讚 我記得我個陣讀中學呢個團已經好出名(因為個陣羅當紅) 咁多年都仲keep住post佢d仆街野
d人話小鬼人都死左,小豬唔會記仇
Same thought
屌佢老母羅志祥 佢老母縱容個仔
但真係好癲 阿鬼哥真係無負面新聞咁滯
唯一真係同阿亞洲舞王反左面
但都無真係係媒體度講鳩佢壞話
到今年舞王成為左賤男咁
佢又無落井下石或者表現得好開心
鬼哥真係有教養
我都好撚憎小豬 工作感情都好撚人渣
但係fake news就係fake news囉
仲有人話咩證明唔到唔係fake news 冇腦
炒左咩?點解咁講?
真係
憎佢還憎佢囉
咪撚騎劫小鬼喪事
小豬多人運動事件咁好時機 小鬼都無落井下石
大家又憑乜撚野覺得過左身會突然充滿敵意呢
https://youtu.be/a4O-W_7xEwg

道別好友cctvb真係平行時空黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞