羅志祥真係大仆街 小鬼爸爸: 不希望他(小豬)來

259 回覆
2269 Like 25 Dislike
咁燥做乜
正如大家夠唔識丞琳唔識小鬼唔識啲明星
當中恩怨情仇佢地先知
大家都係食花生咁
只係查證下新聞來源姐 唔洗咁掛?
唔排除黃爸爸唔想小豬黎
呢度fake news 唔唒
但台灣既傳媒咁爆既料點會唔放過
小豬仲有得say咩
我唔係躁巴打你, 放心
我只係想強調係事主無澄清既情況之下, 其他人唔應該一口咬定係堅料定fake news
老老實實 我唔覺佢地2個血海深仇到連黃爸爸都唔會想佢黎
最多係做唔成朋友 未去到仇人
正如大家夠唔識丞琳唔識小鬼唔識啲明星

呢句唔係好明
咁都好啲
不過如果大陸媒出先係令人覺得fake既
即係我地都只係局外人
人地中間發生乜事有乜恩怨
我地都無從查證
對唔住,我昨天幫左中國祥講少少野
我話佢今次處理OK,可接受
今天的我:大仆街羅志祥快D死
叫班時間管理師既護航fan情何以堪
垃圾人渣既fans都係人渣
賤種
以前中二病係佢fans
真係好想同佢講
屌你去死啦 浪撚費我時間追啲咁既屌閪明星
唔算明星 係垃圾先岩
豬同琳做完海派之後就做咗好朋友

觀眾係16年 中間都好多合作

我記得12年有微電影,仲有一樣野大家未必記得。13年有樣單新嘢叫做wechat,港台地區廣告就係佢哋兩個一齊做
原住民都屌鳩佢
話佢乜嘢原住民嘅活動都冇參加過
但係又成日掛住自己係原住民嘅名
豬同琳做完海派之後就做咗好朋友

觀眾係16年 中間都好多合作

我記得12年有微電影,仲有一樣野大家未必記得。13年有樣單新嘢叫做wechat,港台地區廣告就係佢哋兩個一齊做
其實條撚樣可以協調啲乜撚嘢 我屌你老母當年上到節目都照黑鳩人
我都想知佢做咗啲乜嘢咁仆街
連個老竇都唔想佢嚟
本身仲以為只不過係不和
冇咩血海深仇
想知當初點解鬼退左娛百
小豬呢條撚樣應該爆出多人運動之前就好撚多人憎佢
只係小豬既地位/名氣(?)
所以大家都唔敢屌佢
而家佢成為過街老鼠 地底泥
全部人就唔洗俾臉
Lm
應該係想翻身博返人好感個種曝光掛
當年小鬼仲要冇插佢兩刀,幫手佢護航

黃鴻升受訪時說:「我是北投人。我個人比較用世界觀點看人類,其實我們是地球人,不應該一直拘泥這些事。」

黃鴻升當時還說,「好像有很多立場都不是我們這些小孩能多想或多說什麼,有些專業的東西要交給專業的人,我們是藝人,應該把戲拍好、把歌唱好,不要因為一句話造成大家的誤解、扭曲,磨滅了我們多年來的辛苦。」
原住民但話自己係中國人
當年有睇娛百都知小豬嬲鳩小鬼,鏡頭前都做到出晒面,小鬼先走,你就當自己同人好熟乜野唔覺有咩仇,連登仔腦補真係世界第一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞