羅志祥真係大仆街 小鬼爸爸: 不希望他(小豬)來

259 回覆
2269 Like 25 Dislike
btw fake news
Next time plz fact check
幫補圖
屌佢老尾
真係小豬
比多d info

豬琳 再後生之前都係不和 話有個人同一個講"另一個人講佢壞話"

14年 入EMI 先至叫同豬阿妹同一間公司

再之後其實都冇乜交集 係MV<觀眾> 劇本需要先搵豬幫手客串
佢d 嘴臉衰撚到
懶係搞笑,又扮野,個樣又唔靚仔
千其唔好比佢翻到身呀
係門口影張相米叫有去
半FAKE

有新聞網 post過 後尾收番
但見琳會去小豬度留言同like相
未必fake news
自由時報係9月19日11pm獨家報呢單嘢,之後被其他content farm抄
而家自由時報將篇新聞落咗架,不過實際原因就不得以知,可能係因為自由時報老作,都有可能係被羅志祥經理公司施壓而del咗
不過呢,我自己就覺得空穴來風,事必有因
咁叫common fd
呢4,5年邊有d咩合作

一定唔係夾係中間先
一個親人 一個fd過既common fd
真係死仆街嚟
你地個個當時人/識佢地咁
講到似曾曾
置頂先
大家都係估估下 唔好講到咁死住
似fake news

https://youtu.be/KT33L7e8Ygc
啲on9 youtube 5個鐘前就9up
https://youtu.be/ZiF5JoY9JhA
相比之下, 小鬼真係大方得體好多, 高下立見
乜撚都空穴來風 事必有因
假新聞就假新聞啦
啲文字好似都一樣
自由時報咁報,樓主/content farm咪咁轉載
而家又未有人澄清呢篇係假, 你點斷言係真定假新聞? 你係黃鴻升老豆?

對待Fake news唔係呢個態度
求真下search下
11pm出獨立
上面個奇怪youtube 5個鐘前又出左

真心可能係fake
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞