【年經】90年代既荷里活男星全盛期邊個最正

750 回覆
468 Like 10 Dislike
由I love TS之後開始頭髮失守
好好地一個氣質美男
你個名全盛期係Mirotic同drop
月亮臉同大腳板
其實真係好基
嗚呀 接受唔到Moony 係受!!!
佢個樣好攻!! 推倒衝動嘅小天狼星
講起佢,佢好似好多套野都唔係扮正常人

所以無咩人記得其實佢本身係一個靚仔
咁年下攻都係一個萌點嚟
電影入面算叫有物理上推倒過
變身狼人嘅Remus撲倒阻止佢發癲嘅犬型天狼星
之前係尖叫屋又魔杖擊倒過一次
但係我都係覺得佢似受多過攻
What’s eating Gilbert Grape咪做返靚仔
里安納度係入面扮智障細佬
個種兄弟情深嘅感動lv不下於Rainman,一路睇個心會乸住乸住,Johnny Depp個角色擔起成頭家,但無論佢畀幾多心血個家都已經係危樓,挽救唔到佢大可以做仆街仔一走了之,但又放唔低個智障細佬。未睇可以睇下,但極難搵醬油,我當時係網冇,要搵二手碟,搵咗好耐唔知唔宜家點
有套做太空人 果套就靚仔look
腐女先會記得晒呢啲BL情節

多謝推介

楓林網有完整版
我都好好奇正常版本既Johnny Depp會係點
我睇完anna先識佢
佢對眼好吸引人
Keanu Reeves, River Phoenix, My own private Idaho
Brad Pitt, 靚佬湯,夜訪吸血鬼
Jake Gyllenhaal, Heath Ledger,斷背山
Tom Hanks,費城故事
仲有冇人諗到,一時間冇晒貨
李安納度+David Thewlis total eclipse 大量床戲
Freddie Highmore: Toast 淨係咀
dane dehaan +daniel radcliffe :kill your darling 詩意床戲
Alan rickman : dark harbour 全裸跳海
eddie redmayne :danish girl
benedict cumberbatch: imitation game + Sherlock Holmes
Johnny depp仲有套before the night falls
同埋Jude Law 又有套wilde 又係有床戲
Sherlock Holmes
知唔知點解第四季Mary要死!因為要成全John同Sherlock 等佢地下半世一齊過
我又接力
呢套有啲舊但好經典,主題曲Forbidden Colors又好好聽叫Merry Christmas Mr Lawrence,David Bowie霸道咁捉住坂本隆一吻佢面頰
BTW 主題曲個主唱David Sylvian都係一個美男,雌雄同體個種靚(只限後生,老咗變咗型大叔

仲有Colin Firth, Nicholas Hoult 套 A single man,套戲同Tom Ford啲彩妝一樣咁唯美

腐女係咪就快騎劫呢個post
我有個直男朋友睇完,佢話佢係Anna寧願出賣國家都要得到稻草人嘅肉體
但係John同Sherlock演員真人鬧不和
Benedict又忙緊做大魔法師,我對於有冇下季抱有極細希望。我期待Good Omens出第二季多啲David Tennant 同Michael Sheen好有CP感
無所謂啦有靚仔就一定會有腐女
應該都無咩人會入黎架啦
正係得男人相既post可以撐到而家已經係奇蹟
咁男人相係人都可以J
加上呢啲上世紀嘅型男唔好似女人咁一po出嚟就整容雞、公廁、西女人、ipad
我地都係發掘世間美麗一齊欣賞
佢飛起左個老婆 (結婚22年, 生咗四個小朋友)
同左個後生女演員一齊
Jude Law
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞