【年經】90年代既荷里活男星全盛期邊個最正

750 回覆
468 Like 10 Dislike
其實從來無覺得佢靚仔過
其實佢做天能果陣都稱唔上靚仔(因為套戲根本無咩靚仔)不過佢夠高大著suit好好睇同埋個樣真係多左星味

套戲個角色太正,邊個做都會加分,而佢做得比我預期好好多

我都覺得佢做西追好樣衰, twilight無睇但係齋睇poster都係好普通佢條眉成日畫到好粗
屌原來係做kingsman果位
我估佢意思應該係,外國人審美比較傾向輪廓深既五官而Leo唔係呢種樣,反而比較接近亞洲流行既陰柔樣,所以你見亞洲好多男
仔整到蛇精樣/削骨還父

如果響歐美將Johnny同Leo後生個樣比,可能真係多人覺得Johnny Depp比較好睇。
細個真仰唔知佢紅乜 睇完tenet就成個腦都係佢
好得意
Remember me 做得好好
最近睇翻佢套White collar
最型嘅Gay
好開心竟然有人講Cillian Murphy
而個真,Leo個樣喺亞洲係吃香啲。
之前send咗張Johnny嘅相畀個女仔fd睇
佢覺得Johnny 個面珠墩凹落去好怪唔好睇

就係而張
Jawline都唔識欣賞
越老越型
點會無乜人識
佢套bbc版 pride and prejudice 咪90年代囉
佢個樣真係麻麻
不過大家咁推天能
我都有興趣睇佢演技
係囉...層主會唔會太睇小佢
就算近代Kingsman、King’s speech都應該識啩
仲有BJ單身日記呢
我第一眼以為佢係jodie foster
好唔對稱咩

如果講唔對稱john wick嚴重過佢好多

除左Kingsman其他都係細個睇真係認唔到
正如post一開頭既J Law我都認唔到,自膠
Update幾個巴絲推介既男星

1. Heath Ledger

2. Hugh Grant

3. Edward Furlong
有Johnny Depp都冇Tom Cruise? 唔撚係掛
dr.sleep個男主角
我覺得幾靚仔
點解我覺得有少少似lucky blue smith
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞