[急] 請即停用漫畫人

422 回覆
741 Like 12 Dislike
九巴app都會 copy from clipboard
有撚所謂咩
都無更好選擇
邊度係clipboard
無錯

想問ios版係咪一樣危險
copy and paste 果舊野,姐係佢會check你copy 左啲咩
去browse到download啲source extensions
跟住安裝完㩒落去啲網度搵漫畫
搵到心水嘅㩒add to library
咁就會喺你首頁到出現
建議你download mangadex同mangakakalot嘅plugins試吓先

記住每日refresh check有冇update
弱弱問一下,ios14點開呢個功能?
冇支那app有幾難,你支那人?
用browser睇唔得
BETA個陣我都唔知佢呢個代表咩意思
之前都試過有其他APP係會無啦啦彈左出黎
我up 完自動有
應該default 開咗

你試下喺另一個app copy 完d 文字,再喺lihkg回覆時將 d 文字貼上
就見到上面有題示
咁即係例如我copy左一個url 佢都係有個url啫?我以為佢可以睇晒我成個備忘錄咁癲
yes
喺extensions到搵
不過要㩒制

入到去碌去下面enable中文

碌落啲你自然就會搵到Chinese sources

不過用得open source點解仲用支app
建議你down mangadex同mangakakalot
順手學吓英文
多謝巴打
有需要咁多負皮?

Comico (日本
Webtoon (韓國
都有免費直條漫
我個漫畫人版本太舊 舊到play store check完都冇野
Jump 有個app叫manga plus,跟官方出書時間更新,香港可以免費睇
咁係你問題,自己選擇同支那人溝通

利申屋企WiFi block晒支那網
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞